facebook_pixelIndustrigatan 2B Skåne Län, Bjuv - hitta.se

Industrigatan 2B

267 31 Bjuv, Bjuv Skåne Län

Adress i Bjuv i Bjuv i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Industrigatan 2B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1961

Fastigheten på Industrigatan 2B är ett flerfamiljshus byggt 1961.

Bolån i Bjuv - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bjuv. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Bjuv

Boendemiljön i Bjuv

Boendemiljön i Bjuv

I området kring Industrigatan 2 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (40%).

Wikipediafoton från närområdet

Bjuvs distrikt
Bjuvs kommun
Bjuv
Bjuvs köping

Människorna i Bjuv

Människorna i Bjuv

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Bjuv bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Bjuvs kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (21%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 17% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 23% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 43%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 262 kr, vilket är 18% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 934 127 kronor i lån.

-18%

Här i Bjuv betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Industrigatan 2B gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,2 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,99% (-0,66)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,922% (-1,25)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,5% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 100% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+100%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Fiat i området.

Toyota
Fiat

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 18 objekt till salu i Bjuv Centrum

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor och en grundskola i närheten

318 meter från adressen ligger Vitsippans Förskola.

Närmaste grundskola är Varagårdsskolan Bjuv Östra (363 meter), som är en kommunal skola med ca 569 elever i årskurserna 1-9. Här har 69% av lärarna lärarexamen och det går elva elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Bjuv på Norra Storgatan 20.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (668 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (338 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bjuv

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 22 november kl 08:47

Trafikolycka, E6:an TPL Kropp.

Räddningstjänst, ambulans och Polis larmas till E6:an och Trafikplats Kropp med anledning av att en bil står i diket i norrgående riktning. Polis är på plats. Trafikpåverkan råder fram tills att bilen är bärgad från platsen. För närvarande har Polisen inga uppgifter om huruvida någon person medföljer ambulans till sjukhus. 21.03 Polisen är klara på olycksplatsen. En person är förd till sjukhus med ambulans. En anmälan om trafikolycka upprättas. Vägen är åter fri för trafik.

Stöld

Rapporterat fredagen den 13 november kl 06:51

Pågående stöld, Spångatan.

Polis larmas till Spångatan med anledning av att två män syns på en övervakningskamera då de till synes försöker ta något från under en bil. Då polispatrull anländer springer den ena mannen och den andra fångas in på plats. Även den flyende mannen fångas in i närliggande område. Då de inte fått med sig något stöldgods upprättas anmälan om försök till stöld. De misstänkta gärningsmännen är födda -01 och -78.

Brand

Rapporterat tisdagen den 10 november kl 07:02

Brand i villa, Trädgårdsgatan.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till en villa i Åstorp med anledning av en brand. På plats konstateras en fullt utvecklad brand i huset. En person kontrolleras av ambulanspersonal och räddningstjänst söker på platsen efter fler personer. Uppdatering : Inga andra personer har anträffats. Det är oklart om kvinnan som kontrolleras av ambulanspersonal har några skador. En anmälan upprättas om allmänfarlig vårdslöshet och polis har spärrat av platsen.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeBjuv

Brott jämfört med riket