facebook_pixelSödra Storgatan 3 Skåne Län, Bjuv - hitta.se
Hitta.se

Södra Storgatan 3

267 31 Bjuv, Bjuv Skåne Län

Adress i Bjuv i Bjuv i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Södra storgatan 3.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Södra Storgatan 3 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Bjuv - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bjuv. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Bjuv

Boendemiljön i Bjuv

Människorna i Bjuv

Människorna i Bjuv

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Bjuv bor 44% kvinnor och 56% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Bjuvs kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 13% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 22% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 851 kr, vilket är 42% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 743 051 kronor i lån.

-42%

Här i Bjuv betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Södra storgatan 3 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,2 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,99% (-0,66)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,922% (-1,25)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 94% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+94%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Nyvång

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

526 meter från adressen ligger Vitsippans Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Bjuv på Norra Storgatan 20.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (473 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (132 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bjuv

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld, försök

Rapporterat måndagen den 25 januari kl 06:52

En man gripen efter stöldförsök från lastbil, Mineralgatan.

Polis skickades till Mineralgatan efter att en lastbilschaufför ringt in till ledningscentralen och berättat om ett pågående inbrott i hans lastbilstrailer. När patrullerna kom fram till platsen anträffades inga gärningsmän, men de kunde se att någon hade försökt att bryta sig in i trailern. En hundpatrull som också hade skickats till platsen började att spåra efter gärningsmännen och kunde efter en stund gripa en man en bit bort från brottsplatsen. Mannen är i 40-årsåldern och misstänkt för försök till stöld.

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 23 januari kl 10:08

Personbil i olycka, RV21.

Larm inkommer om en singelolycka på RV21 i höjd med Kvidinge, i riktning mot Hässleholm. En personbil ska ha kört in i mitträcket. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen. Det finns i nuläget inga uppgifter om eventuella personskador. Uppdatering: Vägen är avstängd i båda riktningarna. Föraren tas ut ur fordonet genom ett så kallat säkert uttag och kommer att föras med ambulans till sjukhus.

Brand

Rapporterat torsdagen den 21 januari kl 07:56

Ekebrogatan. Rökutveckling i lägenhet.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till Ekebrogatan med anledning av rökutveckling i en lägenhet till ett flerfamiljshus. En person och en hund är undsatta från lägenheten av räddningstjänsten. Skadeläget för hund och person är för Polisen just nu okänt.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeBjuv

Brott jämfört med riket