facebook_pixelTryggaröd 1301 Skåne Län, Broby - hitta.se
Hitta.se

Tryggaröd 1301

289 93 Broby, Östra Göinge Skåne Län

Adress i Gryt i Broby i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tryggaröd 1301.

Hitta hit

Bolån i Broby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Broby. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Broby

Tomten är ca 61476 kvadratmeter

Tomten, TRYGGARÖD 1:5, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TRYGGARÖD 1:5 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Gryt

Människorna i Gryt

Människorna i Gryt

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Gryt bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Östra Göinges kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 17% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 701 kr, vilket är 24% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 867 464 kronor i lån.

-24%

Här i Östra göinge betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Tryggaröd 1301 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,2 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,99% (-0,66)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,922% (-1,25)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 33,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 90% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+90%

Bostadsmarknaden i Gryt

i Gryt pågår och planeras det för 0 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 6 objekt till salu i Broby

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

4 339 meter från adressen ligger Ekebacken Daghem Förskola Fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (654 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (54 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gryt

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat torsdagen den 13 maj kl 03:41

Rv19, Broby. Två personbilar har kolliderat och ett av dem har voltat av vägen.

Två personbilar kolliderar på riksväg 19 i höjd med Nöbbelöv, strax söder om Broby. Ett av fordonen voltar ut på en åker och landar på taket. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Fyra personer, två vuxna och två barn, är förda till sjukhus med ambulans. Personernas skadeläge är för Polisen okänt, i denna del hänvisas till sjukvården/Region Skåne. Vägen har varit helt avspärrad men trafiken flyter nu på nytt. De båda involverade fordonen ska bärgas. Föraren till ett av fordonen, en man i 40-årsåldern, misstänks för drograttfylleri. Uppdatering kl. 16.30: Tidigare information om att två vuxna personer och två barn var involverade i olyckan är felaktig. Tre vuxna och ett barn involverades.

Rattfylleri

Rapporterat tisdagen den 11 maj kl 11:48

Misstänkt rattfylleri, väg 19, Knislinge.

Polis skickades till väg 19 utanför Knislinge med anledning av en personbil som kört av vägen. Mannen som körde bilen misstänks för rattfylleri och är medtagen för vidare provtagning, och kommer därefter att omhändertas enligt LOB. 

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 3 maj kl 07:25

Två personilar i kollision

Två personbilar har kolliderat utanför Broby på väg 2115. Polis och räddningstjänst jobbar på platsen. Södergående körfält är avstängt under tiden för arbetet.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
26%
SverigeGryt

Brott jämfört med riket