facebook_pixelSjömansvägen 15 Skåne län, Bromölla - hitta.se
Hitta.se

Sjömansvägen 15

295 51 Bromölla, Bromölla Skåne län

Bolån i Bromölla - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bromölla. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Bromölla

Tomten är ca 10819 kvadratmeter

Tomten, EDENRYD 5:46, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten EDENRYD 5:46 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ivetofta

Boendemiljön i Ivetofta

Området kring Sjömansvägen 15 består till 69% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 2010-talet.

Husen byggda kring och efter millennieskiftet varierar mycket i stil och är anpassade efter husbyggarens individuella önskemål och smak. Trender som går att se är nyfunktionalism och hus i New England-stil. Husen byggda efter 2010 är ofta byggda i fasadmaterial som spegla boendets karaktär. ofta ett fokus på miljö och energi, bland annat med system för återvinning av värme.

Wikipediafoton från närområdet

Edenryd
Räddningsstation Sölvesborg (sjöräddning)
Svarta Led
Valje naturreservat

Människorna i Ivetofta

Människorna i Ivetofta

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Ivetofta bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Bromöllas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (31%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 36% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 32% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 347 kr, vilket är 14% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 757 728 kronor i lån.

-14%

Skatteläget i Bromölla

För de som är folkbokförda på Sjömansvägen 15 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,76% (0,11)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,692% (-0,48)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 39,5% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 125% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+125%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 60 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 46 objekt till salu i Valje

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

2 441 meter från adressen ligger Timotejvägens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns bara Burgare i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (290 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (154 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ivetofta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 4 mars kl 12:59

Trafikolycka, E22 Sölvesborg

Polis larmas till E22:an strax öster om Sölvesborg. Enligt initiala uppgifter rör det sig om en kollision mellan två personbilar. 13.05 Polis har sökt av området, ej anträffat någon trafikolycka.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 08:50

Trafikolycka på Sölvevägen, Sölve.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård är på väg till olycksplatsen. Enligt initiala uppgifter har en personbil kolliderat med en mopedbil. Oklart person- och trafikläge.

Anträffad död

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 01:17

Försvunnen man anträffad avliden, Levrasjön.

Den man som försvann vid Levrasjön den 10 februari har idag anträffats avliden. Anträffandet gjordes av Sjöpolisen. Inget brott misstänks i samband med dödsfallet. Anhöriga är underrättade.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
37%
SverigeIvetofta

Brott jämfört med riket