facebook_pixelBlågullsgatan 5 Skåne län, Bunkeflostrand - hitta.se
Hitta.se

Blågullsgatan 5

218 47 Bunkeflostrand, Malmö Skåne län

Adress i Bunkeflo i Bunkeflostrand i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Blågullsgatan 5.

Hitta hit

Värderingen är 55 026 kr/m²

Huset på Blågullsgatan 5 värderas till ca 10 400 000 kr (55 026 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

10 400 000 kr

Bolån i Bunkeflostrand - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bunkeflostrand. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Bunkeflostrand

Tomten är ca 984 kvadratmeter

Tomten, BLÅGULLET 19, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BLÅGULLET 19 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Bunkeflo

Boendemiljön i Bunkeflo

Området kring Blågullsgatan 5 består till 68% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 2010-talet.

Sekelskifteshusen har ofta putsad fasad och en något oregelbunden arkitektur. Husen byggda efter 2010 är ofta byggda i fasadmaterial som spegla boendets karaktär. ofta ett fokus på miljö och energi, bland annat med system för återvinning av värme.

Wikipediafoton från närområdet

Klagshamn
Stenören (Malmö)
Limhamn-Bunkeflo
Brovallen, Malmö

Människorna i Bunkeflo

Människorna i Bunkeflo

Pensionerade låg- och medelinkomsttagare i singelhushåll i villa utanför små- och medelstora städer

I Bunkeflo bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 37 år, vilket är lägre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (10%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är meka med bilar, arbeta i trädgården, antikviteter, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku, krukväxter, snickra/måla och bygga, motorsport och energisparande.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 53% som högutbildade. 22% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 16% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 38 407 kr, vilket är 42% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 062 137 kronor i lån.

+42%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Blågullsgatan 5 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 33,9% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 71% fler röster än riksgenomsnittet.

M+71%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 300 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Bunkeflostrand

Just nu finns det 9 hyreslägenheter att byta till i närheten av Blågullsgatan. Snitthyran är 8 638 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

185 meter från adressen ligger Frostmätarens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara 14 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Bunkeflostrand på Klagshamnsvägen 40.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (870 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (76 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bunkeflo

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skadegörelse

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 04:12

Explosion vid en butik i Hyllie

Kl 03.37 inkom ett stort antal 112 samtal till RLC syd om en explosion ute i Hyllie. Vid kontroll kunde det konstateras att det inträffat någon form av explosion vid en butiksentre, Hylle Alle 32, Malmö. Dörren till butiken kraftigt skadad. Inga personskador.  Polisen genomför sedvanliga utrednings och spaninsgsinsatser vid platsen. I nuläget ingen gripen eller misstänkt.

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 06:43

Man gripen efter inbrott i butik, Limhamn.

Uppringare larmar om ett pågående inbrott i en klädbutik på Järnvägsgatan. En person ses ta sig in i lokalen och komma ut med stöldgods som därefter lastas i en personbil. Polispatruller skickas till adressen. Uppringaren ser mannen lämna platsen. En kort stund därpå kontaktar uppringaren åter polis då den misstänkte tjuven har kommit tillbaka och ses fylla sin bil med mer stöldgods från butiken. Polispatrull anländer till platsen och mannen grips. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Skottlossning

Rapporterat torsdagen den 18 februari kl 08:22

Bunkeflostrand. Uppgifter om höga smällar.

Polisens regionledningscentral får flertalet samtal om höga smällar i Bunkeflostrand. De olika uppringarna tolkar smällarna som skottlossning. Polis skickas till platsen. Polisen är på plats i området med en större resurs. Polisen har ännu inte gjort några fynd som kan förklara smällarna. Uppdatering kl. 20.40: En hundpatrull har anträffat färska rester av fyrverkeripjäser i en gångtunnel. Polisen avvecklar insatsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
469%
SverigeBunkeflo

Brott jämfört med riket