facebook_pixelTruedstorp Norra 45A Skåne Län, Ekeby - hitta.se
Hitta.se

Truedstorp Norra 45A

267 75 Ekeby, Bjuv Skåne Län

Adress i Ekeby i Ekeby i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Truedstorp norra 45A.

Hitta hit

En villa byggd 1978

På adressen finns en villa byggd 1978. Huset är 172 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Ekeby.

Bolån i Ekeby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ekeby. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Ekeby

Tomten är ca 822 kvadratmeter

Tomten, TRUEDSTORP 1:128, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TRUEDSTORP 1:128 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ekeby

Boendemiljön i Ekeby

Området kring Truedstorp norra 45 består till 58% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1940-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Ekeby badhus
Ekeby landskommun, Skåne
Ekeby kyrka, Skåne
Ekeby, Bjuvs kommun

Människorna i Ekeby

Människorna i Ekeby

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Ekeby bor 41% kvinnor och 59% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Bjuvs kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 49% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 29% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 678 kr, vilket är 20% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 699 413 kronor i lån.

-20%

Här i Bjuv betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Truedstorp norra 45A gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,2 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,99% (-0,66)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,922% (-1,25)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 46,5% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 165% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+165%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 5 objekt till salu i Ekeby

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

1 662 meter från adressen ligger Ekeby skola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Ekebyhallen på Storgatan 26.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (820 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (9 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ekeby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 07:24

Brand i industribyggnad, Ättekulla.

Räddningstjänst och Polis larmas till en brand i en industribyggnad i området Ättekulla, Helsingborg.   På platsen konstateras att det brinner i en kontorsbyggnad. Området kring byggnanden spärras av och räddningstjänsten arbetar på platsen. Ingen person uppges ha kommit till fysisk skada. Vid 07 är Polis och räddningstjänst fortsatt på platsen och arbetar. 08.16 Det är för närvarande oklart vad som orsakat branden. Ett tiotal kontor är totalförstörda. Platsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. En anmälan om mordbrand upprättas.

Trafikolycka, singel

Rapporterat onsdagen den 17 februari kl 07:20

Avåkning på väg 1208, Billeberga.

En personbil har kört ner i diket på väg 1208 mellan Billeberga och Svalöv. Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen. Det är inledningsvis okänt om någon person kommit till skada i samband med olyckan.

Rån, försök

Rapporterat torsdagen den 11 februari kl 07:34

Två rånförsök, Rydebäck.

Under kvällen har det skett två rånförsök mot personer i Rydebäck. Det första rånförsöket skedde strax innan 18:30 på Blidögatan och det andra skedde strax efter 18:30 på Storövägen. I båda fallen har målsägarna hotats med en kniv av en maskerad gärningsman som därefter lämnat platsen till fots. Gärningsmannen ska inte ha fått med sig någonting från någon av målsägarna. Polis har under kvällen sökt efter gärningsmannen i området men har ännu inte anträffat honom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeEkeby

Brott jämfört med riket