facebook_pixelNorra Bjärlövsvägen 14 Skåne län, Färlöv - hitta.se
Hitta.se

Norra Bjärlövsvägen 14

291 95 Färlöv, Kristianstad Skåne län

Adress i Färlöv i Färlöv i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Norra Bjärlövsvägen 14.

Hitta hit

Bolån i Färlöv - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Färlöv. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Färlöv

Boendemiljön i Färlöv

Boendemiljön i Färlöv

Området kring Norra Bjärlövsvägen 14 består till 31% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1930- och 1980-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Norra Strö kyrka
Bjärlöv
Torsebro krutbruk
Torsebro

Människorna i Färlöv

Människorna i Färlöv

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Färlöv bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Kristianstads kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 10% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 21% har endast grundskoleutbildning. 38% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 005 kr, vilket är 7% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 220 510 kronor i lån.

+7%

Här i Kristianstad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Norra Bjärlövsvägen 14 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,46% (-0,19)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,392% (-0,78)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 30,1% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 72% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+72%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 6 objekt till salu i Hanaskog

Det har sålts 4 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 10 990 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 9 414 kr/m2 och går upp med 15.71 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

3 616 meter från adressen ligger Norra Strö Fritidshem och Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (971 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (131 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Färlöv

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 07:31

Flera fordon i kollision på väg 19, Bjärlöv.

En lastbil och två personbilar uppges vara inblandade i en kollision på väg 19 vid Bjärlöv. Omständigheterna på platsen är inledningsvis okända. Uppdatering: Vägen är avstängd vid olycksplatsen. Uppdatering: En man i 55-årsåldern avled i samband med olyckan. Mannens anhöriga är underrättade.

Trafikolycka, smitning från

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 07:10

Bil kör genom staket, Önnestad.

Uppringare larmar polis och berättar att en personbil kört rakt genom uppringarens staket. En skylt samt brevlådor uppges vara skadade. Bilen lämnar därefter platsen. En mängd bildelar, däribland fronten, ligger dock kvar i trädgården. Polispatruller skickas till området för att söka efter fordonet. Bilen anträffas men ingen förare är kvar på platsen. En anmälan om smitning från trafikolycksplats upprättas. Inga personskador har rapporterats. Tillägg: Bilen anträffas efter att ett larm om ett brinnande fordon bakom en matbutik på Önnegatan inkommer. Bilen är totalskadad. Även en bil parkerad intill får skador. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

Arbetsplatsolycka

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 11:56

Man skadad efter ett fall, Kristianstad.

En man har skadats i samband med ett fall på en arbetsplats på Näsbyholmsvägen. Mannen, som är i 65-årsåldern, har förts med ambulans till sjukhus. En polispatrull är på olycksplatsen för att samla in eventuella vittnesuppgifter.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
437%
SverigeFärlöv

Brott jämfört med riket