facebook_pixelIdungatan 13 Skåne Län, Furulund - hitta.se
Hitta.se

Idungatan 13

244 65 Furulund, Kävlinge Skåne Län

Adress i Lackalänga-Stävie i Furulund i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Idungatan 13.

Hitta hit

En villa byggd 1961

På adressen finns en villa byggd 1961. Huset är 122 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Lackalänga-Stävie.

Bolån i Furulund - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Furulund. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Furulund

Tomten är ca 753 kvadratmeter

Tomten, HAJEN 1, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HAJEN 1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Lackalänga-Stävie

Människorna i Lackalänga-Stävie

Människorna i Lackalänga-Stävie

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I Lackalänga-Stävie bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 38 år, vilket är lägre än medelåldern i Kävlinges kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 33% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 524 kr, vilket är 28% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 711 115 kronor i lån.

-28%

Här i Kävlinge betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Idungatan 13 gäller skattetabell 29. Det innebär att inkomstskatten här är 3,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 300 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,51% (-3,14)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

29,442% (-3,73)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 63% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+63%

Bostadsmarknaden i Lackalänga-Stävie

i Lackalänga-Stävie pågår och planeras det för 65 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 29 objekt till salu i Furulund

Just nu finns det 3 hyreslägenheter att byta till i närheten av idungatan. Snitthyran är 6 266 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

434 meter från adressen ligger Ljunggårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära på Kungsgatan 52.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (253 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (26 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lackalänga-Stävie

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat måndagen den 26 april kl 06:41

Brand i ladugård, Staffanstorp.

Räddningstjänst och Polis larmas till en adress i Staffanstorp med anledning av att det brinner. Det rör sig om ladugårdsbyggnader som brinner. Ingen naturlig brandorsak funnen. Polisen misstänker att branden i dom aktuella byggnaderna kan vara anlagd. Ingen person och inga djur har kommit till skada. Enligt initiala uppgifter verkar byggnaderna som brunnit ej vara i bruk. En anmälan om grov skadegörelse genom brand upprättas. Polisen var klara på platsen strax efter midnatt. Polisen ser för närvarande inget samband mellan den här branden och den brand som senare under natten inträffade i Värpinge.

Brand

Rapporterat måndagen den 26 april kl 06:32

En gripen efter brand i maskinhall på väster.

Räddningstjänst och Polis larmas till en brand i en maskinhall utanför Värpinge i Lund. Omständigheter kring branden gör att Polisen misstänker att den är anlagd. Efter en del utredningsåtgärder anträffas en man i närområdet som sedan grips som misstänkt i ärendet. Det rör sig om en man i 40-års åldern som nu är misstänkt för mordbrand. Ingen person har kommit till fysisk skada i samband med händelsen. Brandplatsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning.

Misshandel, grov

Rapporterat fredagen den 23 april kl 10:22

Storgatan. En man blir slagen med tillhygge av flera personer.

En ung man blir slagen med tillhygge av flera personer utomhus på Storgatan. Polis och ambulanssjukvård skickas till adressen. En man i 20-årsåldern är förd till sjukhuset med ambulans. Polisen har just nu ingen uppgift om mannens skadeläge. En person är gripen. Polisen söker efter ytterligare gärningspersoner. Uppdatering kl. 23.01: Mannens skador bedöms av sjukvården vara ”allvarliga”. Se mer länk till Region Skånes skadelägesinformation.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
525%
SverigeLackalänga-Stävie

Brott jämfört med riket