facebook_pixelKullavägen 70 Skåne Län, Genarp - hitta.se
Hitta.se

Kullavägen 70

247 98 Genarp, Lund Skåne Län

Adress i Genarp i Genarp i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kullavägen 70.

Hitta hit

Bolån i Genarp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Genarp. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Genarp

Boendemiljön i Genarp

Människorna i Genarp

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 47% som högutbildade. 29% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 41% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

Här i Lund betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Kullavägen 70 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 34 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 6 objekt till salu i Veberöd

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

2 454 meter från adressen ligger Häckebergaskolan.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (561 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (8 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Genarp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 06:18

Rattfylleri på Kollektgränden i Revinge.

Norr om Flyinge observerar en polispatrull en personbil som försöker köra ifrån patrullen. Förföljandet som går igenom Flyinge och senare in i Revingeby där föraren väljer att stanna vid kyrkan och springandes försöka undkomma polispatrullerna. Föraren, en man i 20-års åldern anträffas en stund senare i en villaträdgård där han försöker gömma sig i ett uterum. Mannen grips och är i nuläget misstänkt för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik och att ej stannat på polismans tecken.

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 07:00

Stöld genom inbrott, Staffanstorp

Samtal inkommer från väktare då ett inbrottslarm löst på ett anläggningsföretag. När patrull kommer till platsen kan inbrott konstateras. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott. Gods och godsvärde är i nuläget okänt. Ingen person är gripen.

Rattfylleri

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 06:11

Personbil kör över rondell, Dalby.

Larm inkommer om en singelolycka på RV11 sydväst om Dalby. En personbil har kört rakt över rondellen. Personerna som färdats i bilen uppges vara ute ur fordonet. Polispatruller skickas till platsen. Föraren av bilen, en man i 30-årsåldern, omhändertas misstänkts för rattfylleri. Bärgare beställs till bilen. Inga personskador har rapporterats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
525%
SverigeGenarp

Brott jämfört med riket