facebook_pixelRälsvägen 12B Skåne Län, Höllviken - hitta.se
Hitta.se

Rälsvägen 12B

236 51 Höllviken, Vellinge Skåne Län

Adress i Stora Hammar i Höllviken i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Rälsvägen 12B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1988

Fastigheten på Rälsvägen 12B är ett flerfamiljshus byggt 1988.

Bolån i Höllviken - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Höllviken. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Höllviken

Tomten är ca 2379 kvadratmeter

Tomten, HÖLLVIKEN 8:202, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HÖLLVIKEN 8:202 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Stora Hammar

Boendemiljön i Stora Hammar

Området kring Rälsvägen 12 består till 30% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1990- och kring millennieskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Stora Hammars distrikt
Toppengallerian
Stora Hammars socken
Fotevikens Museum

Människorna i Stora Hammar

Människorna i Stora Hammar

Yngre singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i förorter kring de större städerna

I Stora Hammar bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Vellinges kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (27%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är se sport på tv/läsa om sport, besöka sportevenemang, lösa korsord eller sudoku, skattefrågor, kungligheter, ishockey, sy kläder, trav och galopp, krukväxter och fackliga frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 38% som högutbildade. 23% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 41%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 696 kr, vilket är 9% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 820 652 kronor i lån.

-9%

Här i Vellinge betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Rälsvägen 12B gäller skattetabell 29. Det innebär att inkomstskatten här är 3,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 300 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,50% (-3,15)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

29,432% (-3,74)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 42,8% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 115% fler röster än riksgenomsnittet.

M+115%

Bostadsmarknaden i Stora Hammar

i Stora Hammar pågår och planeras det för 89 lägenheter och snittpriset är 12 302 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 11 objekt till salu i Höllviken

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

1 066 meter från adressen ligger Personalkooperativet Granviks Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Falsterbovägen 68.

Lockas man av restaurangbesök finns Shakespeare Pub i Höllviken och Märtas Kafé & Butik i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (273 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (195 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, sex minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Stora Hammar

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 09:24

Trafikolycka Trelleborgsvägen, Malmö

Två personbilar har kolliderat på Trelleborgsvägen i Malmö. Olyckan påverkar trafiken i viss mån. Polisen har inga uppgifter om skadeläget. Uppdatering: Föraren av den ena personbilen misstänks för grov olovlig körning, underlåtenhet att iaktta väjningsplikt, olovligt brukande samt missbruk av urkund.

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 11:35

Larm om pågående inbrott, Hallasvängen.

Uppringare larmar om ett pågående inbrott i en lägenhet. Flera polispatruller skickas till platsen. Uppdatering: Polis arbetar med att söka efter de misstänkta. Enligt de första uppgifterna rör det sig om två män. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas. I nuläget är det oklart vad som tillgripits.

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 2 januari kl 03:14

Två personbilar i olycka, LV108.

Larm inkommer om en olycka mellan två personbilar på LV108 i höjd med Västra Vemmerlöv. En av bilarna ligger upp och ner. Samtliga personer ska ha tagit sig ut ur fordonen. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Vägen stängs av helt. Uppdatering: Två personer har färdats i fordonen. De ska undersökas av ambulans. Uppdatering kl. 16.23: Ingen person är i behov av omedelbar vård på sjukhus som en följd av olyckan. Bärgare är beställd till både de involverade fordonen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
22%
SverigeStora Hammar

Brott jämfört med riket