facebook_pixelFundersed Björkvägen 24 Skåne län, Hörby - hitta.se

Fundersed Björkvägen 24

242 94 Hörby, Hörby Skåne län

Adress i Funderset i Hörby i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Fundersed Björkvägen 24.

Hitta hit

En villa byggd 1971

På adressen finns en villa byggd 1971. Huset är 64 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Funderset.

Värderingen är 15 156 kr/m²

Villan på Fundersed Björkvägen 24 värderas till ca 970 000 kr (15 156 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

970 000 kr

Bolån i Hörby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hörby. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Hörby

Tomten är ca 815 kvadratmeter

Tomten, FUNDERSED 1:21, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten FUNDERSED 1:21 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Funderset

Människorna i Funderset

Människorna i Funderset

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Funderset bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 64 år, vilket är högre än medelåldern i Hörbys kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 746 kr, vilket är 24% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 963 409 kronor i lån.

-24%

Här i Hörby betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Fundersed Björkvägen 24 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,2 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,08% (-0,57)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,012% (-1,16)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 37,7% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 115% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+115%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Renault i området.

Toyota
Renault

Bostadsmarknaden i Funderset

Just nu finns 2 objekt till salu i Häglinge

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

4 216 meter från adressen ligger Häglinge Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara elva minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hvenpasta på Fundersed 4345.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (318 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (21 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Funderset

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 14 november kl 11:28

Personbil i olycka, Hörbyvägen.

Larm inkommer om en singelolycka på Hörbyvägen strax öster om Höör. En personbil har kört in i ett träd. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen. Uppdatering: En person har färdats i bilen. Kvinnan förs med ambulans till sjukhus.

Motorfordon, stöld

Rapporterat lördagen den 14 november kl 07:55

Larm om stulen stadsbuss, Kristianstad/Hässleholm.

Larm inkommer om en stulen stadsbuss som kör på RV21 i riktning mot Hässleholm. Bussen ska ha blivit stulen i Kristianstad. Flera polispatruller kör till området. Bussen lokaliseras på Hovdalavägen utanför Tormestorp. Två personer, en man och en kvinna, befinner sig ombord och båda grips. Mannen misstänks för att ha varit den som framfört fordonet. Han blåser positivt och omhändertas enligt LOB. Han ska även sakna behörighet för att framföra fordon av aktuell typ. En anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel, rattfylleri samt olovlig körning upprättas.

Försvunnen person

Rapporterat fredagen den 13 november kl 05:28

Polisen söker efter en försvunnen person i Vinslöv med omnejd.

Polis larmas till terrängen strax sydväst om Vinslöv med anledning av att anhöriga vill anmäla en man försvunnen. Det rör sig om en man i 80-års åldern som kommit ifrån anhöriga i samband med en promenad i skogen. Mannen kan uppträda förvirrat och därmed ha svårt att orientera sig i området. Han var på cykel vid tillfället som han sist sågs, vid 13-tiden, och cykeln har senare anträffats i terrängen utav anhöriga. Polisen är på plats med ett flertal resurser i Vinslöv med omnejd för att söka efter mannen. Polishelikoptern samt polisens hundförare deltar även i sökinsatsen. Polisen vill nu uppmana personer boende i Vinslöv med omnejd att söka av sina trädgårdar, uthus och liknande utrymmen för att se om mannen sökt sig dit. Mannen är som tidigare nämnt i 80-års åldern. Han beskrivs vara ca 170cm lång med vitt hår, vid försvinnandet var har iklädd en mörkblå jacka och jeans. Har du gjort iakttagelser av mannen? hör av dig polisens ledningscentral via 114 14. Om du tror dig se mannen just nu, ringt 112 och be att få tala med polisen om en försvunnen person. 18.06 Polisen har, med anhörigas godkännande, beslutat att gå ut med bild på mannen. Se nedan. 19.11 Mannen är anträffad vid liv i närområdet. Han lokaliserades med hjälp av polishelikoptern och polispatrull till fots. Polisen tackar allmänheten för inkomna tips.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeFunderset

Brott jämfört med riket