facebook_pixelSödra Rörum Nissebovägen 3 Skåne Län, Hörby - hitta.se
Hitta.se

Södra Rörum Nissebovägen 3

242 94 Hörby, Hörby Skåne Län

Bolån i Hörby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hörby. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Hörby

Tomten är ca 1080 kvadratmeter

Tomten, SÖDRA RÖRUM 3:8, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SÖDRA RÖRUM 3:8 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Södra Rörum

Boendemiljön i Södra Rörum

Området kring Södra rörum nissebovägen 3 består till 33% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda på 1930- och 1940-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Kvesarums slott
Västantorp
Södra Rörum
Hjällen

Människorna i Södra Rörum

Människorna i Södra Rörum

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Södra Rörum bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Hörbys kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (27%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 36% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 35% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 576 kr, vilket är 9% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 891 516 kronor i lån.

+9%

Här i Hörby betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Södra rörum nissebovägen 3 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,2 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,08% (-0,57)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,012% (-1,16)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 37,7% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 115% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+115%

Bostadsmarknaden i Södra Rörum

Just nu finns 1 objekt till salu i Nya Sjöberga

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

4 576 meter från adressen ligger Skogsgläntans Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (975 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (333 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Södra Rörum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Anträffad död

Rapporterat tisdagen den 11 maj kl 06:04

Person i vattnet

En person är anträffad död efter ett larm till sos om en person i vattnet. Platsen är avspärrad och tekniker är beordrade till platsen. Uppdatering: Ärendet rubriceras i nuläget som mord, detta för att kunna vidta nödvändiga utredningsåtgärder. Tekniker är på platsen och platsen är fortsatt avspärrad.   23.07 Personen som anträffats är identifierad som en man i 40-årsåldern. Mannen har varit anmäld försvunnen sedan i mitten på januari. Brottsrubriceringen kvarstår då det fortfarande rör sig om ett oklart dödsfall. Anhöriga är underrättade.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 7 maj kl 11:18

Trafikolycka på Rv21 vid Bosarp.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård är på väg till olycksplatsen. Enligt initiala uppgifter har en bil kommit över på fel sida och kört av vägen. Oklart skadeläge men båda personerna som färdades i bilen har tagit sig ut. 11.18 Det är stopp i båda riktningarna för trafik. Olyckan har skett i riktning mot Hässleholm. 11.35 Två personer förs till sjukhus med ambulans, oklart skadeläge.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 08:51

Trafikolycka í Tjörnarp.

Enligt uppringaren hart en bil kört ner i diket. Oklart skade- och trafikläge. Polispatrull beordras till platsen för kontroll. 08.51 Bilen kommer att bärgas från platsen. Det finns inga uppgifter om personskador.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeSödra Rörum

Brott jämfört med riket