facebook_pixelÖstra Ringgatan 8 Skåne län, Kävlinge - hitta.se
Hitta.se

Östra Ringgatan 8

244 32 Kävlinge, Kävlinge Skåne län

Adress i Rinnebäck i Kävlinge i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Östra Ringgatan 8.

Hitta hit

En villa byggd 1964

På adressen finns en villa byggd 1964. Huset är 105 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Rinnebäck.

Värderingen är 32 857 kr/m²

Villan på Östra Ringgatan 8 värderas till ca 3 450 000 kr (32 857 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

3 450 000 kr

Bolån i Kävlinge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kävlinge. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Kävlinge

Tomten är ca 1024 kvadratmeter

Tomten, JORDBRUKET 7, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten JORDBRUKET 7 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Rinnebäck

Människorna i Rinnebäck

Människorna i Rinnebäck

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Rinnebäck bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Kävlinges kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 46% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 615 kr, vilket är 9% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 540 366 kronor i lån.

-9%

Här i Kävlinge betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Östra Ringgatan 8 gäller skattetabell 29. Det innebär att inkomstskatten här är 3,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 300 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,51% (-3,14)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

29,442% (-3,73)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,1% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 70% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+70%

Bostadsmarknaden i Rinnebäck

i Rinnebäck pågår och planeras det för 126 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 25 objekt till salu i Tätort

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Östra Ringgatan. Snitthyran är 6 670 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

309 meter från adressen ligger Rinnebäcks förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Netto på Bintjevägen 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Kävlinge Golfkrog i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (229 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (126 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Rinnebäck

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Mord/dråp, försök

Rapporterat lördagen den 9 januari kl 11:49

Anträffad skadad person, Lund

En person har anträffats skadad utomhus i stadsdelen Norra fäladen, Lund. Personen är avförd till sjukhus med ambulans. Då det inte går att utesluta att personen är utsatt för brott är platsen avspärrad och tekniker beordrade. Brottrubriceringen är inte klar. Uppdatering: Händelsen rubriceras som försök till mord. Det gäller en man över 18 år.

Misshandel

Rapporterat lördagen den 9 januari kl 10:52

Anträffad skadad person, Lund

En person har anträffats skadad utomhus i stadsdelen Norra fäladen, Lund. Personen är avförd till sjukhus med ambulans. Då det inte går att utesluta att personen är utsatt för brott är platsen avspärrad och tekniker beordrade. Brottrubriceringen är inte klar.

Trafikolycka, singel

Rapporterat måndagen den 4 januari kl 01:45

Trafikolycka, Hofterup

En singelolycka har inträffat på E6 i höjd med Hofterup. Olyckan har skett i södergående riktning. Trafiken rullar i begränsad hastighet i ett körfält. Det finns inga uppgifter om skadeläget i nuläget. Uppdatering: Fordonet som varit inblandat i olyckan är någon typ av jeep tillhörande försvarsmakten. Ett däck ska ha sprängts under färd och orsakat olyckan. Händelsen rubriceras som trafikolycka utan misstanke om brott. Trafiken påverkas fortfarande på platsen, bärgare är på väg. Uppdatering: Fordonet är bärgat och vägen är åter öppen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
14%
SverigeRinnebäck

Brott jämfört med riket