facebook_pixelTvedegårdsvägen 30A Skåne län, Kristianstad - hitta.se

Tvedegårdsvägen 30A

291 38 Kristianstad, Kristianstad Skåne län

Adress i Kristianstads Heliga Trefaldighet i Kristianstad i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tvedegårdsvägen 30A.

Hitta hit

Bolån i Kristianstad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kristianstad. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Kristianstad

Boendemiljön i Kristianstads Heliga Trefaldighet

Boendemiljön i Kristianstads Heliga Trefaldighet

Området kring Tvedegårdsvägen 30 består till 66% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Näsby fält
Näsby kyrka, Skåne
Högskolan Kristianstad
Gratia Dei

Människorna i Kristianstads Heliga Trefaldighet

Människorna i Kristianstads Heliga Trefaldighet

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Kristianstads Heliga Trefaldighet bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 33 år, vilket är lägre än medelåldern i Kristianstads kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (16%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 38%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 266 kr, vilket är 18% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 452 911 kronor i lån.

-18%

Här i Kristianstad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Tvedegårdsvägen 30A gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,46% (-0,19)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,392% (-0,78)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,9% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 53% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+53%

Bilägande

Man kör gärna BMW och Nissan i området.

BMW
Nissan

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 92 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 62 objekt till salu i Näsby

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Tvedegårdsvägen. Snitthyran är 4 900 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

630 meter från adressen ligger Tvedegård förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Näsbychaussén 70.

Lockas man av restaurangbesök finns Rusab i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (306 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (328 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Revivekristianstad, tio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kristianstads Heliga Trefaldighet

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat måndagen den 23 november kl 11:02

Brand i bil, Gamlegården.

Larm inkommer om en brand i en bil på Tvedegårdsvägen. Polis och räddningstjänst kör till platsen. Uppdatering: Branden är släckt. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 01:31

Personbil i kollision med träd, Djurhagsvägen.

En personbil kolliderar med ett träd på Djurhagsvägen utanför Önnestad. Föraren, en man född -97, blir medtagen för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han misstänks även för vårdslöshet i trafik.

Försvunnen person

Rapporterat fredagen den 13 november kl 05:28

Polisen söker efter en försvunnen person i Vinslöv med omnejd.

Polis larmas till terrängen strax sydväst om Vinslöv med anledning av att anhöriga vill anmäla en man försvunnen. Det rör sig om en man i 80-års åldern som kommit ifrån anhöriga i samband med en promenad i skogen. Mannen kan uppträda förvirrat och därmed ha svårt att orientera sig i området. Han var på cykel vid tillfället som han sist sågs, vid 13-tiden, och cykeln har senare anträffats i terrängen utav anhöriga. Polisen är på plats med ett flertal resurser i Vinslöv med omnejd för att söka efter mannen. Polishelikoptern samt polisens hundförare deltar även i sökinsatsen. Polisen vill nu uppmana personer boende i Vinslöv med omnejd att söka av sina trädgårdar, uthus och liknande utrymmen för att se om mannen sökt sig dit. Mannen är som tidigare nämnt i 80-års åldern. Han beskrivs vara ca 170cm lång med vitt hår, vid försvinnandet var har iklädd en mörkblå jacka och jeans. Har du gjort iakttagelser av mannen? hör av dig polisens ledningscentral via 114 14. Om du tror dig se mannen just nu, ringt 112 och be att få tala med polisen om en försvunnen person. 18.06 Polisen har, med anhörigas godkännande, beslutat att gå ut med bild på mannen. Se nedan. 19.11 Mannen är anträffad vid liv i närområdet. Han lokaliserades med hjälp av polishelikoptern och polispatrull till fots. Polisen tackar allmänheten för inkomna tips.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
437%
SverigeKristianstads Heliga Trefaldighet

Brott jämfört med riket