facebook_pixelLandskronavägen 227 Skåne Län, Löddeköpinge - hitta.se

Landskronavägen 227

246 55 Löddeköpinge, Kävlinge Skåne Län

Adress i Västra Karaby i Löddeköpinge i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Landskronavägen 227.

Hitta hit

Bolån i Löddeköpinge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Löddeköpinge. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Löddeköpinge

Boendemiljön i Västra Karaby

Boendemiljön i Västra Karaby

Området kring Landskronavägen 227 består till 44% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda på 1980- och kring sekelskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Center Syd
Hofterups distrikt
Saxtorps Grand Prix
Hofterupsdösen

Människorna i Västra Karaby

Människorna i Västra Karaby

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Västra Karaby bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Kävlinges kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (9%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, rida, snickra/måla och bygga, värdepapper och värdepappersaffärer, sportfiska, meka med bilar, arbeta i trädgården, friluftsliv, energisparande och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 43% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 956 kr, vilket är 15% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 890 004 kronor i lån.

-15%

Här i Kävlinge betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Landskronavägen 227 gäller skattetabell 29. Det innebär att inkomstskatten här är 3,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 300 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,51% (-3,14)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

29,442% (-3,73)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 26,8% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 53% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+53%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och BMW i området.

Toyota
BMW

Bostadsmarknaden i Västra Karaby

i Västra Karaby pågår och planeras det för 18 lägenheter och snittpriset är 57 842 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 6 objekt till salu i Löddeköpinge

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

1 833 meter från adressen ligger Bullerbyns förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Lidl på Marknadsvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Graffiti Café och Lucys Diner i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (327 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (43 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Energicenter Löddeköpinge, 13 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Västra Karaby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån

Rapporterat lördagen den 28 november kl 09:45

Kvinna rånad i bostad, Löddeköpinge.

En kvinna i 85-årsåldern har utsatts för ett rån i sin bostad i Löddeköpinge. Tre män trängde sig med våld in i bostaden och stal bland annat kvinnans väska och plånbok innan de lämnade platsen. Flera patruller arbetar med ärendet, bland annat genom förhör med eventuella vittnen i området. 

Misshandel, grov

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 09:47

Asmundtorp. Två polismän är nära att bli påkörda i samband med trafikkontroll.

Två polismän är nära att bli påkörda av en bilist vid en upprättad trafikkontroll i Asmundtorp. Polispatrullen kör efter och tillkallar förstärkning. Aktuellt fordon anträffas tom på en adress i närheten, där tre personer setts lämna fordonet springande i riktning mot de intilliggande fotbollsplanerna. En man i 20-årsåldern är gripen misstänkt för försök till grov misshandel.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 23 november kl 09:19

Trafikolycka, RV 17

En kollision mellan två personbilar har inträffat på RV 17 mellan Teckomatorp och Billeberga i höjd med Värmö. Räddningstjänst ambulans och polis är på platsen. Vägen är avstängd och trafiken påverkas under arbetet. Uppdatering: Vägen är åter öppen. En person är förd till sjukhus med ambulans.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
14%
SverigeVästra Karaby

Brott jämfört med riket