facebook_pixelLupinvägen 12F Skåne Län, Löddeköpinge - hitta.se

Lupinvägen 12F

246 50 Löddeköpinge, Kävlinge Skåne Län

Adress i Hofterup i Löddeköpinge i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lupinvägen 12F.

Hitta hit

En villa byggd 1974

På adressen finns en villa byggd 1974. Huset är 217 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Hofterup.

Bolån i Löddeköpinge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Löddeköpinge. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Löddeköpinge

Tomten är ca 1055 kvadratmeter

Tomten, HOFTERUP 7:54, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HOFTERUP 7:54 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hofterup

Människorna i Hofterup

Människorna i Hofterup

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Hofterup bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Kävlinges kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 46% som högutbildade. 20% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 32 946 kr, vilket är 21% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 098 552 kronor i lån.

+21%

Här i Kävlinge betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Lupinvägen 12F gäller skattetabell 29. Det innebär att inkomstskatten här är 3,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 300 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,51% (-3,14)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

29,442% (-3,73)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 39,2% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 97% fler röster än riksgenomsnittet.

M+97%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Chrysler i området.

Toyota
Chrysler

Bostadsmarknaden i Hofterup

i Hofterup pågår och planeras det för 18 lägenheter och snittpriset är 57 842 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 9 objekt till salu i Hofterup

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

672 meter från adressen ligger Henkelstorps förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (831 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (136 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hofterup

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel, grov

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 09:47

Asmundtorp. Två polismän är nära att bli påkörda i samband med trafikkontroll.

Två polismän är nära att bli påkörda av en bilist vid en upprättad trafikkontroll i Asmundtorp. Polispatrullen kör efter och tillkallar förstärkning. Aktuellt fordon anträffas tom på en adress i närheten, där tre personer setts lämna fordonet springande i riktning mot de intilliggande fotbollsplanerna. En man i 20-årsåldern är gripen misstänkt för försök till grov misshandel.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 23 november kl 09:19

Trafikolycka, RV 17

En kollision mellan två personbilar har inträffat på RV 17 mellan Teckomatorp och Billeberga i höjd med Värmö. Räddningstjänst ambulans och polis är på platsen. Vägen är avstängd och trafiken påverkas under arbetet. Uppdatering: Vägen är åter öppen. En person är förd till sjukhus med ambulans.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 20 november kl 04:52

Påkörd person, Tranchellsgatan.

En person uppges ha blivit påkörd av en personbil på Tranchellsgatan. Polis och ambulans är opå plats vid olyckan. Uppdatering: På plats visar det sig att det är en cyklist och en bilist som kolliderat. Ingen person var i behov av akutsjukvård efter olyckan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
14%
SverigeHofterup

Brott jämfört med riket