facebook_pixelÖstergatan 11 Skåne län, Landskrona - hitta.se
Hitta.se

Östergatan 11

261 31 Landskrona, Landskrona Skåne län

Adress i Landskrona Centrum i Landskrona i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Östergatan 11.

Hitta hit

Bolån i Landskrona - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Landskrona. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Landskrona

Boendemiljön i Landskrona Centrum

Boendemiljön i Landskrona Centrum

I området kring Östergatan 11 bor många i flerbostadshus och kedjehus som för det mesta är byggda på 1950- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (43%).

Boendemiljön i Landskrona Centrum

En drönarbild över Landskrona Centrum

En drönare har flugit över Landskrona Centrum och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Landskrona Centrum från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Landskrona museum
Landskrona församling
Johannes Döparens katolska kyrka
Landskrona stadsbibliotek

Människorna i Landskrona Centrum

Människorna i Landskrona Centrum

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Landskrona Centrum bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 39 år, vilket är lägre än medelåldern i Landskronas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (5%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 47%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 623 kr, vilket är 35% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 477 308 kronor i lån.

-35%

Här i Landskrona betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Östergatan 11 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,24% (-1,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,172% (-2,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,1% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 202% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+202%

Bostadsmarknaden i Landskrona Centrum

i Landskrona Centrum pågår och planeras det för 165 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 77 objekt till salu i Centrum

Just nu finns det 4 hyreslägenheter att byta till i närheten av Östergatan. Snitthyran är 7 676 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

1 539 meter från adressen ligger Tegskiftets förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, City Gross Landskrona på Drottninggatan 31.

Lockas man av restaurangbesök finns Tycho Brahe Restaurang och Tages Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (343 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Teaterparken, ligger mindre än en minuts gångväg (63 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, en minuts promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Landskrona Centrum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 16 april kl 01:28

Trafikolycka E6:an Landskrona Norra

Räddningstjänst, ambulans och Polis larmas till en trafikolycka på E6:an i höjd med Landskrona Norra. Enligt initiala uppgifter rör det sig om en kollision mellan två personbilar i norrgående riktning.

Arbetsplatsolycka

Rapporterat fredagen den 16 april kl 11:30

Larm om arbetsplatsolycka

Polis och ambulans larmas till ett företag i utkanten av Landskrona med anledning av en arbetsplatsolycka. Enligt initiala uppgifter rör det sig om en person som skadat sig i samband med att man kört en truck. 12.37 Personen har fått en skada på en hand och är förd in till sjukhus med ambulans. Polis har varit på plats för att dokumentera platsen samt hålla förhör med eventuella vittnen. En anmälan om arbetsplatsolycka upprättas.

Trafikolycka, singel

Rapporterat lördagen den 10 april kl 03:41

E6, i höjd med trafikplats Landskrona Södra. En personbil har voltat.

En personbil voltar på E6 strax innan trafikplats Landskrona Södra, södergående körbana. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Det är just nu okänt om någon person är fysiskt skadad. Det är delvis avstängt i båda färdriktningarna. Uppdatering kl. 16.00: Personbilens förare, som var ensam i fordonet vid olyckstillfället, är förd till sjukhus med ambulans. Förarens skadeläge är för Polisen okänt. Bärgare är beställd till personbilen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
197%
SverigeLandskrona Centrum

Brott jämfört med riket