facebook_pixelVagnmansgatan 7A Skåne län, Landskrona - hitta.se
Hitta.se

Vagnmansgatan 7A

261 40 Landskrona, Landskrona Skåne län

Adress i Landskrona i Landskrona i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vagnmansgatan 7A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1962

Fastigheten på Vagnmansgatan 7A är ett flerfamiljshus byggt 1962.

Bolån i Landskrona - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Landskrona. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Landskrona

Boendemiljön i Landskrona

Boendemiljön i Landskrona

I området kring Vagnmansgatan 7 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1930- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (23%).

Wikipediafoton från närområdet

Sankt Johannes kyrka, Landskrona
Landskrona församling
Landskrona
Albins folkhögskola

Människorna i Landskrona

Människorna i Landskrona

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I Landskrona bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Landskronas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är alternativ hälsovård, skönhetsvård, astrologi, datorer, prova nya produkter, följa populära tv-serier, bantningstips, spela dataspel/tv-spel, hårvård och film.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 36% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 007 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 213 471 kronor i lån.

-4%

Här i Landskrona betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Vagnmansgatan 7A gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,24% (-1,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,172% (-2,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,8% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 45% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+45%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 165 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Citadellet

Just nu finns det 5 hyreslägenheter att byta till i närheten av Vagnmansgatan. Snitthyran är 6 147 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

820 meter från adressen ligger Tegskiftets förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära J-ge:s Livs på Artillerigatan 26.

Lockas man av restaurangbesök finns Landskrona Pizzabutik i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (412 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (343 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Landskrona

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat onsdagen den 17 februari kl 07:22

Avåkning på Lundavägen, Saxtorp.

En personbil har kört av vägen och in i en trädgård på väg 104 i höjd med Saxtorp. Ingen person har kommit till skada i samband med olyckan. Bärgare är beställd till platsen.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 15 februari kl 07:11

Påkörd person, Storgatan.

En person är förd till sjukhus med ambulans efter att ha blivit påkörd av en personbil vid korsningen mellan Storgatan och Södra Långgatan. Övriga omständigheter kring olyckan är inledningsvis okända.

Mord/dråp, försök

Rapporterat fredagen den 12 februari kl 07:09

Exercisgatan. En kvinna är skadad efter att hon blivit utsatt för våld av elev på en skola.

En anställd på en skola, med adress Exercisgatan, blev slagen med ett tillhygge av en elev under eftermiddagen. Polis och ambulanssjukvård skickades till skolan. Den anställde, en kvinna i 50-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. Kvinnans skadeläge är för Polisen okänt. Eleven, som är under 15 år, är anträffad. Polisen upprättar anmälan om försök till mord. Ärendet hanteras i samråd med vårdnadshavare och sociala myndigheter.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
197%
SverigeLandskrona

Brott jämfört med riket