facebook_pixelSpångatan 8A Skåne Län, Ljungbyhed - hitta.se
Hitta.se

Spångatan 8A

264 52 Ljungbyhed, Klippan Skåne Län

Adress i Riseberga i Ljungbyhed i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Spångatan 8A.

Hitta hit

Bolån i Ljungbyhed - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ljungbyhed. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Ljungbyhed

Boendemiljön i Riseberga

Människorna i Riseberga

Människorna i Riseberga

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Riseberga bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Klippans kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (47%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 47% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 16% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 45%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 922 kr, vilket är 16% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 145 131 kronor i lån.

-16%

Här i Klippan betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Spångatan 8A gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,75% (-0,90)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,682% (-1,49)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 38,1% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 117% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+117%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Mercedes i området.

Toyota
Mercedes

Bostadsmarknaden i Riseberga

Just nu finns 1 objekt till salu i Ljungbyhed

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

931 meter från adressen ligger Hedens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (126 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (147 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Riseberga

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 30 november kl 07:49

Olycka mellan personbil och lastbil, RV21.

Larm inkommer om en olycka mellan en personbil och en lastbil på RV21 i höjd med Sönnarslöv. Två personer ska vara berörda, båda två är ute ur sina fordon. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Vägen stängs av i riktning mot Klippan.

Brand

Rapporterat måndagen den 30 november kl 07:05

Bilbrand på samåkningsparkering, Eket.

Polis och räddningstjänst larmas till en samåkningsparkering vid E4:an i Eket med anledning av bilbrand. På plats konstateras brand i en personbil. En anmälan upprättas om skadegörelse. Ingen är gripen eller skadad.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 22 november kl 02:15

Personbil i olycka, Oderljunga.

Larm inkommer om en singelolycka på LV108 strax norr om Perstorp. En personbil har kört av vägen och in i en hage. Två personer har färdats i bilen och de är båda ute ur fordonet. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
5%
SverigeRiseberga

Brott jämfört med riket