facebook_pixelVillagatan 62 Skåne Län, Mörarp - hitta.se

Villagatan 62

253 54 Mörarp, Helsingborg Skåne Län

Adress i Mörarp i Mörarp i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Villagatan 62.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1989

Fastigheten på Villagatan 62 är ett flerfamiljshus byggt 1989.

Bolån i Mörarp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Mörarp. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Mörarp

Tomten är ca 17242 kvadratmeter

Tomten, LINGONKRUSET 22, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LINGONKRUSET 22 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Mörarp

Människorna i Mörarp

Människorna i Mörarp

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Mörarp bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Helsingborgs kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är golf, utförsåkning, näringsliv och samhällsekonomi, längdskidåkning, segling, vin och vinprovning, föreningsverksamhet, skattefrågor, inrikespolitik och värdepapper och värdepappersaffärer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 466 kr, vilket är 25% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 603 782 kronor i lån.

-25%

Här i Helsingborg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Villagatan 62 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,21% (-1,44)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 35,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 102% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+102%

Bilägande

Man kör gärna Opel och Hyundai i området.

Opel
Hyundai

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 60 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 13 objekt till salu i Mörarp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor och två grundskolor i närheten

293 meter från adressen ligger Mörarps Förskola.

Närmaste grundskola är Mörarps skola (291 meter), som är en kommunal skola med ca 279 elever i årskurserna 1-6. Här har 70% av lärarna lärarexamen och det går 17 elever per lärare.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (947 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (90 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Mörarp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 06:59

Rån i bostad, Påarp.

En man utsattes för ett rån i sin bostad när tre maskerade gärningsmän hotade honom och tvingade till sig smycken till ett större värde. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med rånet. Brottsplatsen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer att genomföras.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 22 november kl 08:47

Trafikolycka, E6:an TPL Kropp.

Räddningstjänst, ambulans och Polis larmas till E6:an och Trafikplats Kropp med anledning av att en bil står i diket i norrgående riktning. Polis är på plats. Trafikpåverkan råder fram tills att bilen är bärgad från platsen. För närvarande har Polisen inga uppgifter om huruvida någon person medföljer ambulans till sjukhus. 21.03 Polisen är klara på olycksplatsen. En person är förd till sjukhus med ambulans. En anmälan om trafikolycka upprättas. Vägen är åter fri för trafik.

Brand

Rapporterat lördagen den 21 november kl 06:58

Brand i ödehus, Gantofta.

Förbipasserande larmar om en brand på Bårslövsvägen. Räddningstjänst kör till platsen och konstaterar att det brinner i terräng samt ett ödehus. Huset var övertänt när man kom till platsen. Polispatrull upprättar en anmälan om mordbrand.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1034%
SverigeMörarp

Brott jämfört med riket