facebook_pixelAgnesfridsvägen 47 Skåne län, Malmö - hitta.se

Agnesfridsvägen 47

212 37 Malmö, Malmö Skåne län

Adress i Västra Skrävlinge i Malmö i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Agnesfridsvägen 47.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1973

Fastigheten på Agnesfridsvägen 47 är ett flerfamiljshus byggt 1973.

Bolån i Malmö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Malmö. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Malmö

Boendemiljön i Västra Skrävlinge

Boendemiljön i Västra Skrävlinge

I området kring Agnesfridsvägen 47 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1970- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (42%).

Wikipediafoton från närområdet

Sankta Maria i Rosengård katolska församling
Malmö moské
Västra Skrävlinge församling
Västra Skrävlinge distrikt

Människorna i Västra Skrävlinge

Människorna i Västra Skrävlinge

Medelinkomsttagande singelhushåll i hyresrätt i förort till stora och medelstora städer

I Västra Skrävlinge bor 65% kvinnor och 35% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är högre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (50%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 49%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 970 kr, vilket är 30% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 750 012 kronor i lån.

-30%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Agnesfridsvägen 47 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 41,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 135% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+135%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Fiat i området.

Toyota
Fiat

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 107 lägenheter och snittpriset är 27 482 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Husie

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Agnesfridsvägen. Snitthyran är 6 194 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

50 meter från adressen ligger Almgårdens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Karolingatan 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Kniv & Gaffel i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (279 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Ögårdsparken, ligger mindre än en minuts gångväg (76 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Västra Skrävlinge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 29 november kl 05:20

Bilar i kollision på Amiralsgatan.

Två bilar har kolliderat på Amiralsgatan strax efter rondellen vid Thomsons väg. Båda bilarna behöver bärgas från platsen vilket innebär störningar i trafiken i riktning mot Rosengårds centrum.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 29 november kl 10:29

Två personbilar i olycka, Inre Ringvägen/Pildammsvägen.

Larm inkommer om en olycka mellan två personbilar i Lindeborgsrondellen. Olyckan har skett i riktning mot Limhamn. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. En av bilarna står illa till och påverkar trafiken. Uppdatering: Två personer ska vara inblandade i olyckan. Minst en av dem ska vara skadad. Uppdatering: En av bilarna ska bärgas från platsen. Uppdatering: Polis är klara på platsen. Det finns ingen information om den skadade behövt åka med ambulans till sjukhus. Olyckan kommer att utredas.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 02:48

Kollision på Agnesfridsvägen.

Polis och ambulans har skickats till Agnesfridsvägen vid trafikplats Fosieby där två bilar uppges vara inblandade i en olycka.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
159%
SverigeVästra Skrävlinge

Brott jämfört med riket