facebook_pixelBennets Väg 3A Skåne län, Malmö - hitta.se
Hitta.se

Bennets Väg 3A

213 67 Malmö, Malmö Skåne län

Adress i Västra Skrävlinge i Malmö i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bennets Väg 3A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1964

Fastigheten på Bennets Väg 3A är ett flerfamiljshus byggt 1964.

Bolån i Malmö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Malmö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Malmö

Boendemiljön i Västra Skrävlinge

Boendemiljön i Västra Skrävlinge

I området kring Bennets Väg 3 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (28%).

Boendemiljön i Västra Skrävlinge

Två drönarbilder över Västra Skrävlinge

En drönare har flugit över Västra Skrävlinge och tagit två bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Västra Skrävlinge från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Persborg
Sofielunds distrikt
Malmö kommun
Zlatan Court

Människorna i Västra Skrävlinge

Människorna i Västra Skrävlinge

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Västra Skrävlinge bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är högre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (14%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 10% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 28% har endast grundskoleutbildning. 5% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 32%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 14 620 kr, vilket är 46% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 944 542 kronor i lån.

-46%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Bennets Väg 3A gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 63,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 125% fler röster än riksgenomsnittet.

S+125%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 213 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Östra Sorgenfri

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Bennets Väg. Snitthyran är 6 919 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tio förskolor i närheten

På samma adress ligger Vildrosens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Bennets Livs på Bennets Väg 45.

Lockas man av restaurangbesök finns Royal Pool Hall i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (861 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Enskifteshagen, ligger ca två minuters gångväg (265 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, 13 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Västra Skrävlinge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 2 mars kl 11:23

Kollision på Amiralsgatan.

En bil har blivit påkörd bakifrån av en annan bil på Amiralsgatan vid korsningen med Nobelvägen. Ingen person ska enligt uppgift ha kommit till skada i samband med olyckan. Polis är på plats och pratar med de inblandade.

Misshandel, grov

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 05:55

Annelund. En man anträffas med stick- eller skärskada.

Polisens regionledningscentral får samtal om att en person eventuellt är stick- eller skärskadad utomhus på Norra Grängesbergsgatan. Polis och ambulanssjukvård skickas till adressen. En man i 20-årsåldern anträffas med skador i ansiktet. Mannen är förd till sjukhus med ambulans. Initial bedömning är att skadorna inte är livshotande. Gärningsmannen, som inte är gripen, har enligt uppgift lämnat platsen springande i riktning mot Amiralsgatan. Ett område är avspärrat i väntan på kriminalteknisk undersökning.   Uppdatering kl. 18.27: Avspärrningen är hävd.

Rån

Rapporterat torsdagen den 18 februari kl 01:30

Personrån, Per Albin Hanssons väg.

En kvinna har utsatts för ett rån i köpcentrumet Mobilia på Per Albin Hanssons väg i Malmö. Rånet skedde i samband med att kvinnan skulle möta upp en person som skulle köpa två mobiltelefoner av henne. När hon väntade på köparen så kom det en man och ryckte till sig påsen som mobilerna låg i och sprang från platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
441%
SverigeVästra Skrävlinge

Brott jämfört med riket