facebook_pixelEdward Lindahlsgatan 19D Skåne län, Malmö - hitta.se
Hitta.se

Edward Lindahlsgatan 19D

217 42 Malmö, Malmö Skåne län

Adress i Malmö Sankt Johannes i Malmö i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Edward Lindahlsgatan 19D.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1955

Fastigheten på Edward Lindahlsgatan 19D är ett flerfamiljshus byggt 1955.

Bolån i Malmö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Malmö. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Malmö

Boendemiljön i Malmö Sankt Johannes

Boendemiljön i Malmö Sankt Johannes

I området kring Edward Lindahlsgatan 19 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1940- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (68%).

Boendemiljön i Malmö Sankt Johannes

En drönarbild över Malmö Sankt Johannes

En drönare har flugit över Malmö Sankt Johannes och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Malmö Sankt Johannes från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Lundbergsgatan
Malmö IP
Innerstaden, Malmö
Helgeandskyrkan, Malmö

Människorna i Malmö Sankt Johannes

Människorna i Malmö Sankt Johannes

Unga urbana singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i innerstad eller citynära förort

I Malmö Sankt Johannes bor 57% kvinnor och 43% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (10%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är konst, jämställdhetsfrågor, andra länders kultur, utrikespolitik, inrikespolitik, litteratur, modenyheter, följa populära tv-serier, vidareutbildning/gå på kurser och meditation/yoga mm.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 41% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 965 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 604 654 kronor i lån.

-19%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Edward Lindahlsgatan 19D gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 23,0% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 50% fler röster än riksgenomsnittet.

V+50%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 323 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Pildammarna

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Edward Lindahlsgatan. Snitthyran är 8 311 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

140 meter från adressen ligger Fågelbackens Montessoriförskola.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära Köpenhamnsvägen på Köpenhamnsvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Malou i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (241 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Pildammsparken, ligger ca en minuts gångväg (183 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, två minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Malmö Sankt Johannes

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 11 maj kl 02:19

Påkörd pojke på Lorensborgsgatan.

Enligt uppringaren har en pojke blivit påkörd av en personbil i korsningen Lorensborgsgatan och Ärtholmsvägen. Oklart skade- och trafikläge. Uppdatering: En pojke i tio-års åldern är avförd med ambulans till sjukhuset. Oklart skadeläge.

Ordningslagen

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 04:41

Stortorget och Pildammsparken. Icke tillståndsgivna demonstrationer upplöses.

Polisens regionledningscentral får samtal om att ett 20-tal personer samlats på Stortorget för att sympatisera med ett folkslag i Sydamerika. Stämningen beskrivs som lugnt. Polis skickas till platsen för bedömning. Samlingen bedöms av Polisen som en icke tillståndsgiven demonstration och allmän sammankomst. Sammankomsten innehöll fler än åtta personer och samlade åskådare, något den så kallade pandemilagen förbjuder. Under rådande omständigheter beslutade Polisen kl. 15.40 att upplösa den allmänna sammankomsten. Folksamlingen lämnade platsen i mindre grupper och gick vidare till Pildammsparken, där sammankomsten fortsatte och denna gång med än större antal deltagare. Polisen upplöste på nytt den allmänna sammankomsten med hänvisning till samma omständigheter som tidigare nämnts. Allt har gått lugnt till, ingen är frihetsberövad. Anmälan om brott mot ordningslag upprättas.

Ordningslagen

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 04:13

Gustav Adolfs torg. Icke tillståndsgiven demonstration upplöses.

Polisens regionledningscentral får samtal om att ett 20-tal personer samlats på Gustav Adolfs torg för att uttrycka åsikt om vaccination mot Covid-19. Någon eller några deltagare ska enligt samtalet ha ofredat folk i omgivningen genom otrevliga eller hotfulla tillmälen. Polis skickas till platsen för bedömning. Samlingen bedöms av Polisen som en icke tillståndsgiven demonstration och allmän sammankomst. Sammankomsten innehöll fler än åtta personer och samlade åskådare, något den så kallade pandemilagen förbjuder. Under rådande omständigheter beslutade Polisen kl. 15.20 att upplösa den allmänna sammankomsten. Anmälan om brott mot ordningslag upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
441%
SverigeMalmö Sankt Johannes

Brott jämfört med riket