facebook_pixelHyacintgatan 12 Skåne län, Malmö - hitta.se
Hitta.se

Hyacintgatan 12

215 26 Malmö, Malmö Skåne län

Adress i Kulladal i Malmö i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hyacintgatan 12.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1973

Fastigheten på Hyacintgatan 12 är ett flerfamiljshus byggt 1973.

Bolån i Malmö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Malmö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Malmö

Boendemiljön i Kulladal

Boendemiljön i Kulladal

I området kring Hyacintgatan 12 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (44%).

Wikipediafoton från närområdet

Kroksbäck
Södertorp
Kroksbäcksparken
Ärtholmen, Malmö

Människorna i Kulladal

Människorna i Kulladal

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Kulladal bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 29% har gymnasieutbildning och 21% har endast grundskoleutbildning. 5% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 33%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 14 219 kr, vilket är 48% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 612 354 kronor i lån.

-48%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Hyacintgatan 12 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 62,7% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 122% fler röster än riksgenomsnittet.

S+122%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 219 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Fosiedal

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Hyacintgatan. Snitthyran är 8 169 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

71 meter från adressen ligger Hyacintens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Delsjögatan 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Ärtholmsgården och Allans Korv i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters cykelväg (1810 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Kroksbäcksparken, ligger ca två minuters gångväg (284 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Bellevuestadion, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kulladal

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skadegörelse

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 04:12

Explosion vid en butik i Hyllie

Kl 03.37 inkom ett stort antal 112 samtal till RLC syd om en explosion ute i Hyllie. Vid kontroll kunde det konstateras att det inträffat någon form av explosion vid en butiksentre, Hylle Alle 32, Malmö. Dörren till butiken kraftigt skadad. Inga personskador.  Polisen genomför sedvanliga utrednings och spaninsgsinsatser vid platsen. I nuläget ingen gripen eller misstänkt.

Rån, försök

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 08:32

Bellevuegården. Försök till personrån.

En kvinna i 20-årsåldern blir hotad med kniv av flera unga män eller pojkar, som kräver klädesplagg och annat gods från kvinnan. Händelsen sker på Delsjögatan. Polis skickas till adressen. Kvinnan är fysiskt oskadd. Tre pojkar, samtliga under 18 men över 15 år, greps i närområdet. Pojkarna är misstänkta för försök till rån. Uppdatering kl. 23.06: Utöver nämnd kvinna, finns det ytterligare fyra målsäganden i ärendet - en man i 20-årsåldern, två pojkar under 18 men över 15 år samt en pojke under 15 år.

Rån

Rapporterat torsdagen den 18 februari kl 01:30

Personrån, Per Albin Hanssons väg.

En kvinna har utsatts för ett rån i köpcentrumet Mobilia på Per Albin Hanssons väg i Malmö. Rånet skedde i samband med att kvinnan skulle möta upp en person som skulle köpa två mobiltelefoner av henne. När hon väntade på köparen så kom det en man och ryckte till sig påsen som mobilerna låg i och sprang från platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
469%
SverigeKulladal

Brott jämfört med riket