facebook_pixelMastgränd 6C Skåne län, Malmö - hitta.se

Mastgränd 6C

211 77 Malmö, Malmö Skåne län

Adress i Malmö Sankt Petri i Malmö i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Mastgränd 6C.

Hitta hit

Bolån i Malmö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Malmö. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Malmö

Boendemiljön i Malmö Sankt Petri

Människorna i Malmö Sankt Petri

Människorna i Malmö Sankt Petri

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Malmö Sankt Petri bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 80 år, vilket är högre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (13%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 57% som högutbildade. 19% har gymnasieutbildning och 3% har endast grundskoleutbildning. 6% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 54%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 11 991 kr, vilket är 56% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 853 986 kronor i lån.

-56%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Mastgränd 6C gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 27,8% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 107 lägenheter och snittpriset är 27 482 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 19 objekt till salu i Slottsstaden

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Mastgränd. Snitthyran är 9 466 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor och tre grundskolor i närheten

256 meter från adressen ligger Västra hamnenskolans förskola.

Närmaste grundskola är Vittra Västra hamnen (154 meter), som är en privat skola med ca 261 elever i årskurserna 1-9. Här har 72% av lärarna lärarexamen och det går 13 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Västra Varvsgatan 42.

Lockas man av restaurangbesök finns Curry Republik och MAST SQUARE CAFÈ & BISTRO i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (256 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Varvsparken, ligger ca en minuts gångväg (152 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, tio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Malmö Sankt Petri

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån väpnat

Rapporterat lördagen den 21 november kl 10:49

Västra hamnen. Butiksrån.

Två maskerade gärningsmän hotar personal i en närbutik på Lilla Varvsgatan med ett pistolliknande föremål och kräver gods. Polis skickas till adressen. Ingen person är fysiskt skadad. Gärningsmännen, som lämnade brottsplatsen i en bil i riktning mot Rodergatan, fick med sig bland annat kontanter och tobak. Det är just nu okänt om denna händelse har koppling till tidigare inträffat butiksrån i centrala Malmö. Uppdatering : En anmälan är upprättad om grovt rån. Gärningsmännen har fått med sig bland annat cigaretter, trisslotter och kontanter. Ingen har gripits.

Rån väpnat

Rapporterat lördagen den 21 november kl 10:42

Centrum. Butiksrån.

Två gärningsmän hotar personal i en tobakshandel på Göran Olsgatan med vapenliknande föremål och kräver pengar. Polis skickas till adressen. Ingen person är fysisk skadad. Det är just nu oklart om gärningsmännen, som lämnade adressen i bil innan polis kom till platsen, fick med sig något byte. Uppdatering : En anmälan är upprättad om försök till grovt rån. Ingen misstänkt gärningsperson är gripen.

Trafikolycka, smitning från

Rapporterat måndagen den 16 november kl 02:10

Bil avvikit från olycksplats, Neptunigatan.

En personbil uppges ha lämnat en olycksplats på Neptunigatan efter en kollision med en person på sparkcykel. Det är inledningsvis okänt om sparkcyklisten kommit till skada i samband med kollisionen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
441%
SverigeMalmö Sankt Petri

Brott jämfört med riket