facebook_pixelJärnvägsgatan 39 Skåne Län, Perstorp - hitta.se

Järnvägsgatan 39

284 32 Perstorp, Perstorp Skåne Län

Adress i Perstorp i Perstorp i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Järnvägsgatan 39.

Hitta hit

Bolån i Perstorp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Perstorp. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Perstorp

Tomten är ca 1107 kvadratmeter

Tomten, MÖRTEN 8, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten MÖRTEN 8 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Perstorp

Boendemiljön i Perstorp

I området kring Järnvägsgatan 39 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (24%).

Wikipediafoton från närområdet

Uggleskogen
Perstorps distrikt
Ybbarpssjön
Perstorps församling

Människorna i Perstorp

Människorna i Perstorp

Pensionärer med medelinkomster i äldreboende

I Perstorp bor 63% kvinnor och 37% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Perstorps kommun (49år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (69%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är se sport på tv/läsa om sport, besöka sportevenemang, lösa korsord eller sudoku, skattefrågor, kungligheter, ishockey, sy kläder, trav och galopp, krukväxter och fackliga frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 9% som högutbildade. 18% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 3% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 37%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 117 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 086 749 kronor i lån.

-19%

Här i Perstorp betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Järnvägsgatan 39 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,4 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,81% (-0,84)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,742% (-1,43)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 37,5% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 114% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+114%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Perstorp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

101 meter från adressen ligger Rydbogården Dagcenter.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Perstorp på Banvallsvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Skafferiet i Perstorp och Persgården i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (350 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Wilhelm Wendts park, ligger ca en minuts gångväg (120 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Perstorp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 30 november kl 07:49

Olycka mellan personbil och lastbil, RV21.

Larm inkommer om en olycka mellan en personbil och en lastbil på RV21 i höjd med Sönnarslöv. Två personer ska vara berörda, båda två är ute ur sina fordon. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Vägen stängs av i riktning mot Klippan.

Brand

Rapporterat måndagen den 30 november kl 07:05

Bilbrand på samåkningsparkering, Eket.

Polis och räddningstjänst larmas till en samåkningsparkering vid E4:an i Eket med anledning av bilbrand. På plats konstateras brand i en personbil. En anmälan upprättas om skadegörelse. Ingen är gripen eller skadad.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 22 november kl 02:15

Personbil i olycka, Oderljunga.

Larm inkommer om en singelolycka på LV108 strax norr om Perstorp. En personbil har kört av vägen och in i en hage. Två personer har färdats i bilen och de är båda ute ur fordonet. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
4%
SverigePerstorp

Brott jämfört med riket