facebook_pixelBillingevägen 7C Skåne län, Röstånga - hitta.se

Billingevägen 7C

268 68 Röstånga, Svalöv Skåne län

Adress i Söderåsen i Röstånga i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Billingevägen 7C.

Hitta hit

Bolån i Röstånga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Röstånga. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Röstånga

Boendemiljön i Söderåsen

Människorna i Söderåsen

Människorna i Söderåsen

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Söderåsen bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Svalövs kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (23%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 26% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 275 kr, vilket är 25% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 384 718 kronor i lån.

-25%

Här i Svalöv betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Billingevägen 7C gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,74% (-0,91)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,672% (-1,50)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 32,4% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 309% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+309%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Chevrolet i området.

Toyota
Chevrolet

Bostadsmarknaden i Söderåsen

Just nu finns 2 objekt till salu i Söderåsen

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola och en grundskola i närheten

398 meter från adressen ligger Björkhälls Förskola.

Närmaste grundskola är Midgårds skola (386 meter), som är en kommunal skola med ca 166 elever i årskurserna 1-6. Här har 81% av lärarna lärarexamen och det går tolv elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Röstånga på Skäralidsvägen 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Fenix och Röstånga Gästgivaregård i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (132 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (82 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Söderåsen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån

Rapporterat söndagen den 22 november kl 07:12

Centralt. Butiksrån

En delvis maskerad gärningskvinna hotar personal i en livsmedelsbutik på Västerlånggatan med kniv och kräver pengar. Polis skickas till adressen. Ingen person är fysiskt skadad. Gärningskvinnan, som lämnade brottsplatsen till fots i riktning mot Föreningstorget, fick med sig kontanter. Ingen är gripen.

Rån

Rapporterat måndagen den 16 november kl 07:20

Butik rånad, Tjäderstigen.

Larm inkommer om ett butiksrån. En ensam gärningsman ska ha tvingat till sig kontanter. Gärningsmannen, som ska ha varit maskerad, ska ha hotat personalen med ett vapenliknande föremål. Polispatruller skickas till platsen. Personalen ska inte ha skadats fysiskt i samband med rånet.

Luftfartslagen

Rapporterat måndagen den 16 november kl 06:45

Man gripen misstänkt för grovt luftfartssabotage, Ljungbyhed.

I samband att polisens helikopter var på väg ner för landning på Ljungbyheds flygplats blir den vid upprepade tillfällen beskjuten med grön laser från en adress i närheten av flygplatsen. Flera patruller skickades till adressen varpå en 25-årig man greps misstänkt för grovt luftfartssabotage. Ytterligare rubriceringar kan tillkomma under utredningens gång.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
39%
SverigeSöderåsen

Brott jämfört med riket