facebook_pixelRydebäcks Stationsgata 19 Skåne Län, Rydebäck - hitta.se
Hitta.se

Rydebäcks Stationsgata 19

257 34 Rydebäck, Helsingborg Skåne Län

Adress i Kvistofta i Rydebäck i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Rydebäcks stationsgata 19.

Hitta hit

Bolån i Rydebäck - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Rydebäck. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Rydebäck

Boendemiljön i Kvistofta

Boendemiljön i Kvistofta

I området kring Rydebäcks stationsgata 19 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 2010-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (80%).

Boendemiljön i Kvistofta

Två drönarbilder över Kvistofta

En drönare har flugit över Kvistofta och tagit två bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Kvistofta från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Den barmhärtiga kärlekens Karmel
Rydebäck
Fortuna, Helsingborgs kommun
Örenäs gård

Människorna i Kvistofta

Människorna i Kvistofta

Pensionärer med låga inkomster i äldreboende eller bostadsrätt

I Kvistofta bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Helsingborgs kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, trav och galopp, kungligheter, krukväxter, hårvård, ishockey, skattefrågor, se sport på tv/läsa om sport, teater och föreningsverksamhet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 33% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 12% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 991 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 940 424 kronor i lån.

-4%

Här i Helsingborg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Rydebäcks stationsgata 19 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,21% (-1,44)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 27,6% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 39% fler röster än riksgenomsnittet.

M+39%

Bostadsmarknaden i Kvistofta

i Kvistofta pågår och planeras det för 89 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 9 objekt till salu i Rydebäck

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

441 meter från adressen ligger Blidögatans Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Rydebäck på Frösögatan 7.

Lockas man av restaurangbesök finns Fortuna Strandkrog i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1072 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (176 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kvistofta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skottlossning

Rapporterat lördagen den 27 februari kl 11:16

Larvi. En parkerad personbil är beskjuten.

Polisens ledningscentral får samtal om flera höga smällar och att en parkerad personbil blivit beskjuten på Vengatan. Polis och ambulanssjukvård skickas till adressen. En personbil med förmodade skotthål är anträffad. Ingen person befann sig i fordonet vid tillfället för beskjutningen och ingen person är skadad. Brottsplatsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. Polisen söker efter en eller flera gärningsmän, som förmodas ha lämnat platsen i bil. Ingen är gripen.

Misshandel

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 07:24

Larm om en man med stick- eller skärskador, Helsingborg.

Larm inkommer om en skadad man. Mannen tros ha tillfogats stick- eller skärskador. Polis och ambulans skickas till platsen. Den misstänkta brottsplatsen, ett trapphus på Håkan Lundbergs gata, spärras av. Uppdatering: Dörrknackning påbörjas i den aktuella trappuppgången. Uppdatering: Målsägande är förd med ambulans till sjukhus. Uppdatering: Polis arbetar fortfarande på den misstänkta brottsplatsen. I nuläget finns ingen misstänkt gripen. Målsägandes skador bedöms som allvarliga, enligt information från Region Skåne. Uppdatering: Ärendet rubriceras som grov misshandel och grovt rån.

Brand

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 07:24

Brand i industribyggnad, Ättekulla.

Räddningstjänst och Polis larmas till en brand i en industribyggnad i området Ättekulla, Helsingborg.   På platsen konstateras att det brinner i en kontorsbyggnad. Området kring byggnanden spärras av och räddningstjänsten arbetar på platsen. Ingen person uppges ha kommit till fysisk skada. Vid 07 är Polis och räddningstjänst fortsatt på platsen och arbetar. 08.16 Det är för närvarande oklart vad som orsakat branden. Ett tiotal kontor är totalförstörda. Platsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. En anmälan om mordbrand upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1034%
SverigeKvistofta

Brott jämfört med riket