facebook_pixelVallebergs Gård 741 Skåne Län, Södra Sandby - hitta.se
Hitta.se

Vallebergs Gård 741

247 91 Södra Sandby, Lund Skåne Län

Bolån i Södra Sandby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Södra Sandby. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Södra Sandby

Boendemiljön i Södra Sandby

Människorna i Södra Sandby

Människorna i Södra Sandby

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Södra Sandby bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Lunds kommun (44 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, rida, snickra/måla och bygga, värdepapper och värdepappersaffärer, sportfiska, meka med bilar, arbeta i trädgården, friluftsliv, energisparande och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 37% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 36% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 381 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 4 228 949 kronor i lån.

-10%

Här i Lund betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Vallebergs gård 741 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 24,2% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 40 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 6 objekt till salu i Flyingebygden

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av vallebergs gård. Snitthyran är 9 641 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 432 meter från adressen ligger Kärnhuset o Paradiset Montessoriförskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (726 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (26 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Södra Sandby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 20 april kl 07:37

Påkörd person, Stilgjutaregatan.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård är på väg till olycksplatsen. Enligt initiala uppgifter har en kvinna blivit påkörd av en personbil. Oklart skadeläge. Uppdatering: En kvinna i 25-års åldern förs till sjukhus, oklart skadeläge. Kvinnan har kommit cyklandes när hon blev påkörd. Polis har nu lämnat platsen, en anmälan om trafikolycka upprättas.

Brand

Rapporterat lördagen den 10 april kl 11:50

Centralt. Brand i lägenhet.

En polispatrull under patrullering blir av allmänhet uppmärksammade på att det luktar rök och bränt utomhus på Tullgatan. Vid kontroll konstateras brand i en lägenhet, räddningstjänst och ambulanssjukvård tillkallas. Det är just nu okänt om någon person är skadad. Uppdatering kl. 23.53: Räddningstjänsten har släckt branden och lägenheten är genomsökt, ingen person befann sig där.

Rattfylleri

Rapporterat torsdagen den 8 april kl 07:08

Misstänkt drograttfylleri, Dalby.

Kontroll aven personbil på väg 11 i höjd med Dalby resulterar i att föraren, en 19-årig man, medtas för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
525%
SverigeSödra Sandby

Brott jämfört med riket