facebook_pixelBjörkvägen 3F Skåne län, Sövde - hitta.se

Björkvägen 3F

275 96 Sövde, Sjöbo Skåne län

Adress i Sövde i Sövde i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Björkvägen 3F.

Hitta hit

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 45 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Sövde.

Bolån i Sövde - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sövde. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Sövde

Tomten är ca 748 kvadratmeter

Tomten, SÖVDE 1:23, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SÖVDE 1:23 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Sövde

Människorna i Sövde

Människorna i Sövde

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Sövde bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 59 år, vilket är högre än medelåldern i Sjöbos kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 48% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 789 kr, vilket är 27% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 167 754 kronor i lån.

-27%

Här i Sjöbo betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Björkvägen 3F gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,92% (-0,73)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,852% (-1,32)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 27,6% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Fiat och Mitsubishi i området.

Fiat
Mitsubishi

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Karups Nygård

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

3 473 meter från adressen ligger Kompassens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (351 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (84 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sövde

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Olaga frihetsberövande/människorov

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 09:20

Rydsgård. En person misstänks hållas mot sin vilja i en lägenhet.

Två parter kommer överens om att träffas på en bostadsadress i Rydsgård för att genomföra en privat affär med elektronikgods. Den ena av parterna visar eller hotar den andra parten med ett pistolliknande föremål. Polis skickas till adressen. Målsägaren, en pojke under 15 år, fritogs av polis och är fysiskt oskadd. Gärningsmannen, en man i 30-årsåldern, är gripen misstänkt för olaga frihetsberövande och olaga tvång. Det pistolliknande föremålet visade sig vara ett leksaksvapen.

Olaga hot

Rapporterat söndagen den 22 november kl 07:00

Man gripen efter ett längre förföljande, Staffanstorp/Sjöbo.

Uppringare larmar om en man som tagit sig in på ett boende på Norregatan och hotat en äldre man. Gärningsmannen ska vid tillfället ha varit utrustad med ett tillhygge (ej skjutvapen). Polispatruller skickas till adressen. Mannen hinner dock lämna platsen. Signalement larmas ut till patruller. Strax före midnatt får en patrull syn på mannen och hans fordon vid Dalby stenbrott. Ett förföljande påbörjas och fler patruller ansluter, däribland insatsstyrkan. Förföljandet går genom bland annat Sjöbo, Blentarp och Dalby. Beslut om spikmatta tas. Mannen säkras klockan 00:47. Han grips misstänkt för grovt olaga hot, övergrepp i rättssak, narkotikabrott för eget bruk samt drograttfylleri. Inga personskador har rapporterats i samband med ärendet.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 16 november kl 07:58

Personbil i olycka, E65.

Larm inkommer om en singelolycka på E65 i höjd med Bjäresjö. En personbil ska ha kört in i mitträcket efter att ha väjt för ett djur. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Det är helt stopp i trafiken i riktning mot Malmö. Uppdatering: Inga personskador har rapporterats. Bilen ska bärgas från platsen. Trafiken väntas vara igång vid klockan 20.15.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
13%
SverigeSövde

Brott jämfört med riket