facebook_pixelKråkvägen 1 Skåne Län, Skurup - hitta.se
Hitta.se

Kråkvägen 1

274 36 Skurup, Skurup Skåne Län

Adress i Skurup i Skurup i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kråkvägen 1.

Hitta hit

Bolån i Skurup - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skurup. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Skurup

Boendemiljön i Skurup

Boendemiljön i Skurup

I området kring Kråkvägen 1 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (42%).

Wikipediafoton från närområdet

Zimmermans backe
Skurups församling
Skurups köping
Skurup

Människorna i Skurup

Människorna i Skurup

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Skurup bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Skurups kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (27%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 10% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 28% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 55%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 963 kr, vilket är 41% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 713 266 kronor i lån.

-41%

Här i Skurup betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Kråkvägen 1 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,42% (-1,23)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,352% (-1,82)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 34,8% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 98% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+98%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 54 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 21 objekt till salu i Centrala

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

75 meter från adressen ligger Förskola Östergård.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Södra Torggatan på Stora Torggatan 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzabutik Venezia och Restaurang & Pizzeria Sara i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (236 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Stadsparken, ligger ca en minuts gångväg (120 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skurup

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 15 april kl 06:41

Inbrott i butik på Kyrkogtan.

Polispatrull larmades till adressen i samband med en uppringare som sett en sönderslagen ruta i en butik. På plats kan polispatrullen konstatera att en okänd person krossat en ruta och tillgripit skor från skyltfönstret. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Trafikbrott

Rapporterat måndagen den 12 april kl 06:57

Man i 20-års åldern misstänks för drograttfylleri efter förföljande.

Polispatrull tar beslut om att kontrollera ett fordon. Föraren väljer att inte stanna på polismans tecken och ett förföljande inleds. Fordonet framförs vingligt och vårdslöst i höga hastigheter. Efter en stund blir det stopp på aktuell bil i höjd med Börringe. I bilen befinner sig fyra personer, samtliga är män i 20-års åldern. Föraren uppvisar tecken på att vara narkotikapåverkad och misstänks även för en rad olika trafikbrott utöver rattfylleri under påverkan av narkotika. Det rör sig om en man född -95. Polispatrull skjutsar en utav männen som befann sig i bilen till sjukvården för kontroll, då han klagar på smärtor. Inga övriga personskador inrapporterade. Polisen är klara på platsen, anmälan upprättas.

Brand

Rapporterat tisdagen den 6 april kl 05:32

Andvägen. Brand i villa.

Det brinner i en villa på Andvägen. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till adressen. Enligt initial uppgift ska ingen människa befinna sig i huset. Räddningstjänst är framme på brandplatsen. Polis är på väg fram. Händelsen hanteras inledningsvis som en räddningsinsats och leds av räddningstjänsten. Polisens primära uppgift är att biträda räddningsledningen. Uppdatering kl. 22.32: Polisen upprättar anmälan om mordbrand.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
35%
SverigeSkurup

Brott jämfört med riket