facebook_pixelKråkvägen 1 Skåne län, Skurup - hitta.se
Hitta.se

Kråkvägen 1

274 36 Skurup, Skurup Skåne län

Adress i Skurup i Skurup i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kråkvägen 1.

Hitta hit

Bolån i Skurup - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skurup. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Skurup

Boendemiljön i Skurup

Boendemiljön i Skurup

I området kring Kråkvägen 1 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (42%).

Wikipediafoton från närområdet

Folkets park i Skurup
Skurups socken
Skurups distrikt
Skurups församling

Människorna i Skurup

Människorna i Skurup

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Skurup bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Skurups kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (27%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 10% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 28% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 55%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 963 kr, vilket är 41% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 713 266 kronor i lån.

-41%

Här i Skurup betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Kråkvägen 1 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,42% (-1,23)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,352% (-1,82)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 34,8% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 98% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+98%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 70 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 26 objekt till salu i Skurup

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

75 meter från adressen ligger Förskola Östergård.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Södra Torggatan på Stora Torggatan 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang & Pizzeria Sara i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (236 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Stadsparken, ligger ca en minuts gångväg (120 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skurup

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat söndagen den 2 maj kl 04:03

Brand i lada, Skivarp.

Polis och räddningstjänst är på väg till en gård strax söder om Skivarp efter ett larm om en brand. Branden ska ha börjat i ett rum i en lada. Det är oklart om det finns djur kvar i byggnaden. Uppdatering 16.56: Inget brott misstänks i samband med branden. Polis är klara på platsen.

Trafikolycka, singel

Rapporterat torsdagen den 29 april kl 06:31

Lv108, i höjd med Holmeja. En personbil har voltat.

En personbil kör av länsväg 108 och voltar i höjd med Holmeja. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till adressen. Det är just nu okänt om någon person är skadad. Uppdatering kl. 20.53: En man i 20-årsåldern är förd till sjukhus med ambulans. Skadeläget är för Polisen just nu okänt. Personbilen är bärgad.

Brand

Rapporterat torsdagen den 29 april kl 04:28

E65, vid avfarten trafikplats Skurup. Bilbrand.

En personbil med släp brinner på E65, vid avfarten till trafikplats Skurup. Polis och räddningstjänst skickas till platsen. Polis är på väg fram. Räddningstjänsten är på plats och branden är släckt.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
35%
SverigeSkurup

Brott jämfört med riket