facebook_pixelBondegatan 4 Skåne Län, Svalöv - hitta.se
Hitta.se

Bondegatan 4

268 34 Svalöv, Svalöv Skåne Län

Adress i Felestad i Svalöv i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bondegatan 4.

Hitta hit

En villa byggd 1966

På adressen finns en villa byggd 1966. Huset är 131 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Felestad.

Värderingen är 18 167 kr/m²

Villan på Bondegatan 4 värderas till ca 2 380 000 kr (18 167 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 380 000 kr

Bolån i Svalöv - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Svalöv. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Svalöv

Tomten är ca 644 kvadratmeter

Tomten, FELESTAD 27:43, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten FELESTAD 27:43 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Felestad

Boendemiljön i Felestad

I området kring Bondegatan 4 bor många i villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1960- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (49%).

Wikipediafoton från närområdet

Svalövs kommun
BT Kemi
Svalövs landskommun
Felestads distrikt

Människorna i Felestad

Människorna i Felestad

Pensionärer med medelinkomster i äldreboende

I Felestad bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Svalövs kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (70%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är se sport på tv/läsa om sport, besöka sportevenemang, lösa korsord eller sudoku, skattefrågor, kungligheter, ishockey, sy kläder, trav och galopp, krukväxter och fackliga frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 7% som högutbildade. 17% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 3% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 39%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 261 kr, vilket är 18% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 186 999 kronor i lån.

-18%

Här i Svalöv betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Bondegatan 4 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,74% (-0,91)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,672% (-1,50)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 33,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 90% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+90%

Bostadsmarknaden i Felestad

i Felestad pågår och planeras det för 21 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 21 objekt till salu i Svalöv

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

222 meter från adressen ligger Svalan Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Svalöv på Luggudevägen 24.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (429 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Södervångsparken, ligger mindre än en minuts gångväg (47 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Idrottshall Idrottsplats, tolv minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Felestad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån

Rapporterat tisdagen den 13 april kl 07:02

Rån mot jourbutik

Polis larmas till Mårtensgatan i Kävlinge med anledning av ett rån mot en jourbutik. Enligt initiala uppgifter rör det sig om två gärningspersoner som tilltvingat sig kontanter och sedan lämnat på moped. Polis är på plats och utreder händelsen.

Trafikolycka, singel

Rapporterat lördagen den 10 april kl 03:41

E6, i höjd med trafikplats Landskrona Södra. En personbil har voltat.

En personbil voltar på E6 strax innan trafikplats Landskrona Södra, södergående körbana. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Det är just nu okänt om någon person är fysiskt skadad. Det är delvis avstängt i båda färdriktningarna. Uppdatering kl. 16.00: Personbilens förare, som var ensam i fordonet vid olyckstillfället, är förd till sjukhus med ambulans. Förarens skadeläge är för Polisen okänt. Bärgare är beställd till personbilen.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 31 mars kl 04:33

E6, i höjd med Häljarp. Kollision mellan sex fordon.

Sex bilar kolliderar på E6 i höjd med Häljarp, norrgående körbana. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Tolv personer involveras i olyckan, det är just nu okänt om någon är fysiskt skadad. Det är begränsad framkomlighet även i södergående körbana. Uppdatering kl. 16.47: Två personer är förda till sjukhus med ambulans. Polisen har ingen uppgift om personernas skadeläge. Bärgare är beställd till fyra fordon. Trafiken leds om vid trafikplats Lundåkra. Uppdatering kl. 17.12: Polisens regionledningscentral får flera samtal om att trafikanter, i rådande köbildning, vänder på motorvägen och kör mot färdriktningen - en manöver som riskerar leda till ytterligare trafikolyckor.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
39%
SverigeFelestad

Brott jämfört med riket