facebook_pixelTränsvägen 29 Skåne län, Trelleborg - hitta.se
Hitta.se

Tränsvägen 29

231 32 Trelleborg, Trelleborg Skåne län

Adress i Dalköpinge i Trelleborg i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tränsvägen 29.

Hitta hit

Bolån i Trelleborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Trelleborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Trelleborg

Boendemiljön i Dalköpinge

Människorna i Dalköpinge

Människorna i Dalköpinge

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Dalköpinge bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Trelleborgs kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 32 448 kr, vilket är 20% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 729 893 kronor i lån.

+20%

Här i Trelleborg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Tränsvägen 29 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,6 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,60% (-1,05)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,532% (-1,64)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 29,5% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 69% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+69%

Bostadsmarknaden i Dalköpinge

i Dalköpinge pågår och planeras det för 29 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 3 objekt till salu i Centralt, Trelleborg

Just nu finns det 3 hyreslägenheter att byta till i närheten av Tränsvägen. Snitthyran är 7 516 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

3 139 meter från adressen ligger Modeshögs Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är City Gross Trelleborg på Engelbrektsgatan 113.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Dalabadet i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (470 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (264 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Dalköpinge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 09:46

Olycka mellan personbil och lastbil, E6.

Larm inkommer om en olycka mellan en personbil och en lastbil på E6 i höjd med Maglarp. Olyckan har skett i södergående riktning. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen. E6:an stängs av i södergående riktning. Det finns i nuläget ingen information om eventuella personskador. Uppdatering: Båda fordonen kommer att bärgas från platsen. Uppdatering: Föraren av personbilen förs med ambulans till sjukhus. Trafiken leds om via Skegrieavfarten.

Brand

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 07:02

Brand på Borggatan.

Polispatrull och räddningstjänst larmas till industrifastigheten där det enligt uppringaren ska vara rökutveckling från ventilationen. Uppdatering: Brand/ rökutveckling från ett kimröksfilter. Polispatrullen upprättar en anmälan om brand utan misstanke om brott.

Rån

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 06:47

Pojke rånad, Nils Holgerssons väg.

Uppringare larmar polis och berättar att en skadad pojke påkallat deras uppmärksamhet. Polis skickas till platsen. Pojken, som är i 17-årsåldern, ska ha blivit rånad och misshandlad i en park vid Nils Holgerssons väg och Köpingegatan. Gärningsmännen ska ha tillgripit gods i form av bland annat pojkens mobiltelefon och klädesplagg. Ambulans har varit budad till platsen, men det är oklart om pojken behövt medfölja till sjukhus. En anmälan om rån upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
124%
SverigeDalköpinge

Brott jämfört med riket