facebook_pixelRingvägen 9 Skåne Län, Vellinge - hitta.se
Hitta.se

Ringvägen 9

235 93 Vellinge, Vellinge Skåne Län

Adress i Gessie i Vellinge i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ringvägen 9.

Hitta hit

En villa byggd 1984

På adressen finns en villa byggd 1984. Huset är 168 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Gessie.

Värderingen är 28 214 kr/m²

Villan på Ringvägen 9 värderas till ca 4 740 000 kr (28 214 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

4 740 000 kr

Bolån i Vellinge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vellinge. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Vellinge

Tomten är ca 1001 kvadratmeter

Tomten, GESSIE 34:20, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten GESSIE 34:20 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Gessie

Människorna i Gessie

Människorna i Gessie

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Gessie bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Vellinges kommun (50år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 30% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 943 kr, vilket är lika mycket som i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 546 082 kronor i lån.

-1%

Här i Vellinge betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Ringvägen 9 gäller skattetabell 29. Det innebär att inkomstskatten här är 3,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 300 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,50% (-3,15)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

29,432% (-3,74)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 32,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 84% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+84%

Bostadsmarknaden i Gessie

i Gessie pågår och planeras det för 136 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 12 objekt till salu i Gessie Villastad

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tio förskolor i närheten

3 048 meter från adressen ligger Smaragdens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tolv minuters gångväg (1225 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (38 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gessie

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Våld/hot mot tjänsteman

Rapporterat söndagen den 17 januari kl 04:59

Hyllie. Hot mot ordningsvakt.

Ordningsvakter på ett köpcenter med adress Hyllie Boulevard begär biträde av polis. Polis skickas till adressen. Polisen är på plats och har läget under kontroll. Ordningsvakter i köpcentrat har gett personer instruktion att hålla avstånd med anledning av rådande regler/riktlinjer i pågående pandemi och diskussion uppstod. Ordningsvakterna möttes av aggression och hotelser. Flertalet personer strömmade till och det blev en pressad situation. Tre män mellan 20 och 30 år avlägsnas från köpcentrat med stöd av Polislag 13 §. Alla männen är misstänkta för hot mot tjänsteman och en av männen är dessutom misstänkt för våldsamt motstånd.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 09:24

Trafikolycka Trelleborgsvägen, Malmö

Två personbilar har kolliderat på Trelleborgsvägen i Malmö. Olyckan påverkar trafiken i viss mån. Polisen har inga uppgifter om skadeläget. Uppdatering: Föraren av den ena personbilen misstänks för grov olovlig körning, underlåtenhet att iaktta väjningsplikt, olovligt brukande samt missbruk av urkund.

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 3 januari kl 07:09

Inbrott på skola, Ymers gata.

Larm inkommer om ett pågående inbrott på en skola. Flera personer uppges ha tagit sig in på skolan och vara i full färd med att lasta ut stöldgods. Polispatruller skickas till platsen. En sönderslagen ruta konstateras. Gärningsmännen är inte kvar. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas. Enligt de första uppgifterna är det datorer som tillgripits.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
22%
SverigeGessie

Brott jämfört med riket