facebook_pixelTrädgårdsgatan 22 Skåne län, Ystad - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 22

271 34 Ystad, Ystad Skåne län

Adress i Ystad Centrum i Ystad i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 22.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1966

Fastigheten på Trädgårdsgatan 22 är ett flerfamiljshus byggt 1966.

Bolån i Ystad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ystad. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Ystad

Boendemiljön i Ystad Centrum

Boendemiljön i Ystad Centrum

I området kring Trädgårdsgatan 22 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (86%).

Boendemiljön i Ystad Centrum

En drönarbild över Ystad Centrum

En drönare har flugit över Ystad Centrum och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Ystad Centrum från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Ystads Sankt Petri församling
Ystads församling
Österportgymnasiet
Klostret i Ystad

Människorna i Ystad Centrum

Människorna i Ystad Centrum

Medelinkomsttagande singelhushåll i hyresrätt i förort till stora och medelstora städer

I Ystad Centrum bor 61% kvinnor och 39% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Ystads kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är följa populära tv-serier, skönhetsvård, teater, film, astrologi, hårvård, spela dataspel/tv-spel, jämställdhetsfrågor, ungdomskultur och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 55%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 627 kr, vilket är 6% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 456 838 kronor i lån.

-6%

Här i Ystad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 22 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,11% (-1,54)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,042% (-2,13)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 24,9% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 148% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+148%

Bostadsmarknaden i Ystad Centrum

i Ystad Centrum pågår och planeras det för 231 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 48 objekt till salu i Centrum

Just nu finns det 6 hyreslägenheter att byta till i närheten av Trädgårdsgatan. Snitthyran är 6 040 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 236 meter från adressen ligger Ystad Montessori Ekonomisk Förening - Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara 14 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Ystad på Missunnavägen 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Café Diana och Soft Social Club i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (116 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Norra Promenaden, ligger ca tre minuters gångväg (387 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Hangaren, elva minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ystad Centrum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 16 maj kl 01:12

Trafikolycka på Kristianstadsvägen.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård är på väg till platsen. Enligt de initiala uppgifterna har en bil och motorcykel krockat. Oklart skade- och trafikläge. 13.15 Enligt uppgifter från platsen är det en motorcykel som vält i rondellen, den har inte blivit påkörd. Det ska inte finnas några personskador.

Bråk

Rapporterat fredagen den 14 maj kl 09:23

Bråk vid stationen, Tomelilla.

Flera uppringare larmar om ett pågående bråk utomhus. Två grupperingar, uppskattningsvis ett 20-tal personer, uppges vara inblandade. Polis och ambulans kör till platsen. Uppdatering: Polis är på plats. En skadad man är anträffad. Uppdatering: Den skadade är förd med ambulans till sjukhus. Han ska ha blivit misshandlad med ett tillhygge, ej kniv. En polispatrull kommer att skickas till sjukhuset för att höra honom närmare. Förhör har hållits med ytterligare en målsägande, denne har ej förts till sjukhus. Polis arbetar fortsatt på plats för att samla in uppgifter och söka efter misstänkta. Uppdatering: Även den andre målsägande förs till sjukhus.

Trafikolycka, singel

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 06:53

Singelolycka på E65.

En personbil har kört in i mitträcket på E65 i riktning mot Ystad i höjd med Skurup. Det är inledningsvis okänt om någon person kommit till skada, men olyckan orsakar störningar i trafiken förbi olycksplatsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
40%
SverigeYstad Centrum

Brott jämfört med riket