facebook_pixelTrädgårdsgatan 22 Skåne län, Ystad - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 22

271 34 Ystad, Ystad Skåne län

Adress i Ystad Centrum i Ystad i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 22.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1966

Fastigheten på Trädgårdsgatan 22 är ett flerfamiljshus byggt 1966.

Bolån i Ystad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ystad. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Ystad

Boendemiljön i Ystad Centrum

Boendemiljön i Ystad Centrum

I området kring Trädgårdsgatan 22 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (86%).

Boendemiljön i Ystad Centrum

En drönarbild över Ystad Centrum

En drönare har flugit över Ystad Centrum och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Ystad Centrum från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Österportgymnasiet
Ystads konstmuseum
Ystads distrikt
Sankt Petri kyrka, Ystad

Människorna i Ystad Centrum

Människorna i Ystad Centrum

Medelinkomsttagande singelhushåll i hyresrätt i förort till stora och medelstora städer

I Ystad Centrum bor 61% kvinnor och 39% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Ystads kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är följa populära tv-serier, skönhetsvård, teater, film, astrologi, hårvård, spela dataspel/tv-spel, jämställdhetsfrågor, ungdomskultur och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 55%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 627 kr, vilket är 6% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 456 838 kronor i lån.

-6%

Här i Ystad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 22 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,11% (-1,54)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,042% (-2,13)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 24,9% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 148% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+148%

Bostadsmarknaden i Ystad Centrum

i Ystad Centrum pågår och planeras det för 168 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 43 objekt till salu i Centrum

Just nu finns det 5 hyreslägenheter att byta till i närheten av Trädgårdsgatan. Snitthyran är 6 619 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 236 meter från adressen ligger Ystad Montessori Ekonomisk Förening - Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara 14 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Ystad på Missunnavägen 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Café Diana och Soft Social Club i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (116 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Norra Promenaden, ligger ca tre minuters gångväg (387 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Hangaren, elva minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ystad Centrum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Arbetsplatsolycka

Rapporterat tisdagen den 22 juni kl 08:51

Larm om arbetsplatsolycka

Polis och ambulans larmas till en förmodad arbetsplatsolycka på ett transportföretag i södra Ystad. Den drabbade är en man. Det är för närvarande oklart huruvida han behöver vård på sjukhus. 09.35 Den drabbade förs till sjukhus med ambulans. Polis har varit på plats och dokumenterat platsen samt talat med eventuella vittnen. En anmälan om arbetsolycka upprättas.

Inbrott

Rapporterat torsdagen den 17 juni kl 11:27

Inbrott i lägenhet på Dragaregatan.

Polis är på plats på Dragaregatan med anledning av ett lägenhetsinbrott där någon brutit upp dörren för att ta sig in. Det är inlednignsvis oklart vad som stulits i samband med inbrottet.

Brand

Rapporterat lördagen den 12 juni kl 06:56

Brand i fordon.

Polispatrull skickas till platsen i samband med en bilbrand på Björkebogatan. På plats kan patrullen konstatera att en bil brunnit och det finns skador på ett träd som bilen stor parkerad sidan om. Branden misstänks vara anlagd och en anmälan om skadegörelse upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
40%
SverigeYstad Centrum

Brott jämfört med riket