Hitta.se

Skånska Boställen

i Klågerup

Telefon

Om Skånska Boställen

Skånska Boställen är verksam inom Fastighetsmäklare i Klågerup.

Skånska Boställen har 5 i betyg!

Skånska Boställen har betygsatts av 21 personer varav 20 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5 /5

21 betyg. 20 kommentarer

Köpare, 2.

för mer än ett år sedan

Vi som köpare är mycket nöjda med Skånska Boställen. Det blev en smidig affär på alla sätt och vis med en lyhörd och flexibel mäklare.

Säljare, 2.

för mer än ett år sedan

Olika typer av fastigheter kan kräva olika strategier vid försäljning och vi kände att Karin hade den motivation och personliga touch som behövdes för att angripa vårt ganska speciella och svårvärderade objekt. Hon hjälpte oss också att hitta rätt köpare redan innan vår fastighet lades ut på bostadsmarknaden, så vi slapp fotografering och visningar. Hon är tillgänglig när man behöver råd och stöd, och puttar en varsamt framåt när man gått istå. Skånska Boställen rekommenderas varmt av oss.

Säljare, 2.

för mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med hur Karin skötte försäljningen av vårt hus. Ett stort engagemang från första stund tills köpet var genomfört. Snabb återkoppling och hjälp med många detaljer. Vi är jättenöjda.

Säljare, 2.

för mer än ett år sedan

Karin jobbade snabbt och skötte försäljningen jättebra!

Säljare, 2.

för mer än ett år sedan

Karin lyssnade in oss bra, var väldigt engagerad och behjälplig under hela försäljningsprocessen.

Säljare, 2.

för mer än ett år sedan

Karin är påläst redan från början. Hon är trevlig och hela tiden snabb att återkoppla.

Köpare, 2.

för mer än ett år sedan

Tusen tusen tack!!! Jag är supernöjd och allt känns superbra!!! Jag mår som en prinsessa, och det är tack vare dig!!! Du är guld värd med ditt oerhört trevliga sätt att vara och att man känner sig välkommen. Tack, Karin!!!

Köpare, 2.

för mer än ett år sedan

Vi vill verkligen varmt rekommendera Karin och Skånska Boställen! Hon har varit helt fantastisk i sitt bemötande och tagit så väl hand om oss som köpare i hela processen, vilket har känts otroligt bra och tryggt. Alltid varit snabb på att svara på frågor och återkoppla till oss och tagit reda på allt vad vi har undrat över. Hon tog sig till och med ut i snöstorm för att visa huset för oss då vi kom långväga ifrån, med risk för att köra fast i snön på den Skånska slätten! Tack Karin för fantastiskt fin service och för att du gjorde vår husaffär så smidig och lätt!

Köpare, 2.

för mer än ett år sedan

Karin är en väldigt omtänksam mäklare, alltid snabb med att svara på frågor, och tappade aldrig tålamodet med alla våra frågor. Hela köpprocessen kändes väldigt trygg, säker och transparent.

Köpare, 2.

för mer än ett år sedan

Vår kontakt har varit väldigt bra och du har hållit mig uppdaterad samt varit ute i god tid med information. Köpprocessen har även varit smidig från start till slut och det är jag väldigt nöjd med. :) Tack ska du ha! Jag kommer verkligen att ha dig i åtanke om/när jag kommer sälja lägenheten!"

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Vismarlövsvägen 179-22, 233 76 Klågerup

  Skånska Boställen har verksamhet på Vismarlövsvägen 179-22, Klågerup. 

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Branscher

  Olika mobilformat

  Mobilformat för 076-611 26 00