Hitta.se
Skogsveterinärerna Arvidsjaur AB - Företagshälsovård, Veterinärer

Djurklinik reception

Om Skogsveterinärerna Arvidsjaur AB

Hos Skogsveterinärerna är djuret alltid i centrum och varje djur unikt!

Förebyggande vård är en viktig del i vårt arbete, ett nära samarbete mellan veterinär och djurägare är grundläggande. Tillsammans kan vi se till att ditt djur är friskt, mår bra och att det har ett lyckligt och bekvämt liv med dig. Det är viktigt för oss att med långsiktigt förtroende, så att vi tillsammans kan göra det bästa för ditt djur. Skogsveterinärerna tar hand om alla djur, stora som små, husdjur såväl som gårdsdjur och renar. Det är vårt arbete och glädje att se till att djuren får bästa tänkbara vård och behandling.

Varmt välkomna till oss!


Skogsveterinärerna Arvidsjaur AB har 2,7 i betyg!

Skogsveterinärerna Arvidsjaur AB har betygsatts av tre personer varav två även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,7 /5

3 betyg. 2 kommentarer

Lena B.

för 3 månader sedan

Jag ger faktiskt inte mycket för den här veterinären. När hon arbetade hos ett annat företag sökte jag för att min 10-åriga Jack Russell luktade "svin" från munnen. Samma företag som veterinären arbetade för hade tidigare uppmanat mig att låta röntga min hunds tänder varje år för att hon hade frakturer på tänderna och att hon var en liten hund (ja, jag hade gjort det och hon hade fått dra ut 3 tänder). När jag sökte igen när hon var 10 fick jag bara ett omdöme att hon var "en gammal hund". Ingen ny röntgen. Senare samma år fick min hund en juvertumör, jag ville inte anlita samma veterinär, så jag åkte till Distriktsveterinärerna i Kiruna. När jag lyfte upp min hund på britsen så reagerade den veterinären omedelbart och sa "hon luktar ENORMT dåligt från munnen". Jag förklarade att jag varit hos en veterinär i Arvidsjaur. Veterinären sa att det måste komma från tänderna eller magen. När de gett henne lugnande inför operation för tumören visade veterinärassistenten mig en av hennes tänder, ja, jag kunde se hur rutten den såg ut fast jag inte har någon sjukvårdsutbildning. Veterinären i Kiruna bestämde sig för att tanden var så dålig att de var tvungna att göra något åt den omedelbart, trots att de samtidigt opererade bort tumören. Man ska inte göra två ingrepp samtidigt pga risk för komplikationer. Jag ringde och klagade på veterinären som nu äger Skogsveterinärerna senare, hon frågade vad hon skulle gjort istället. Jag sa att hon borde ha röntgat hennes tänder. Ett år senare beställde jag tid för kloklippning hos Skogsveterinärerna för kloklippning hos Skogsveterinärerna (jag visste inte att veterinären slutat hos det andra företaget och öppnat eget företag). När jag kom dit kände hon igen mig och ursäktade sig med att hon inte hade kunnat röntga min hunds tänder pga sedering=nedsövning. Hon sa att man inte söver ner så "gamla" hundar. Min hund har sedan hon var 10 år sövts ner 3 gånger och gjort en stor operation. En gång för juvertumöroperation och utdragning av den ruttna tanden (Distriktsveterinärerna Kiruna) , en gång livmoderoperation (Evidensia Luleå) när hon var 11 år och en gång CT-röntgen (Lapplands Djurklinik, Gällivare) när hon var 11 år. En Jack Russell är inte gammal när de är 10 år är inte gammal. Det är bara att googla, normalålder för en Jack Russell är 13-16 år. Jag tycker den här veterinären skulle bett om ursäkt (alla kan göra misstag) och gett mig en ersättning för min resekostnad, 12 mil, och gett mig pengarna tillbaka för besökskostnaden istället för en fruktansvärt dålig ursäkt. Gå inte dit om din hund hund är över en viss ålder. Hon förstår inte att små hundar lever länge

Mariann

för mer än 6 månader sedan

Trevligt bemötande, fick snabbt tid.

Karta och andra adresser

Domängatan 36, 933 33 Arvidsjaur

Skogsveterinärerna Arvidsjaur AB har verksamhet på Domängatan 36, Arvidsjaur. 

Skogsveterinärerna Arvidsjaur AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Arvidsjaurskontoret är Skogsveterinärerna Arvidsjaur AB i Arvidsjaur.

Skogsveterinärerna Arvidsjaur AB

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Skogsveterinärerna Arvidsjaur AB:

Bolaget skall bedriva veterinärverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Skogsveterinärerna Arvidsjaur AB

Organisationsnummer:

559314-3034

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2021-04-30

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

75000 - Veterinärverksamhet

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0960-59 30 00