facebook_pixelSolveig Söderhäll, Rodergatan Trosagården 3, Trosa | hitta.se
Hitta.se

Solveig Söderhäll

Solveig Söderhäll

Solveig Margareta Söderhäll bor i Trosa. Hon bor tillsammans med bland annat Majvor Kerstin Strömberg. Hennes födelsedag är den 21 augusti.

UC - gratis ID-skydd

Var 4:e minut blir någon ID-kapad.

UCUC logo
  • Adress | Folkbokföringen

    Rodergatan Trosagården 3
    619 35 Trosa

Om Solveig Söderhäll på Rodergatan Trosagården 3

Om Solveigs bostad på Rodergatan Trosagården 3

Bolån i Trosa - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Trosa. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Trosa