facebook_pixelStadsbudskontor Runebergsgatan 10 HB - Ynglingagatan 7, Stockholm | hitta.se
Hitta.se
Stadsbudskontor Runebergsgatan 10 HB - Flyttfirmor, Bud & Kurir

Telefonnummer

Om Stadsbudskontor Runebergsgatan 10 HB

Vi har anlitats av stockholmare i över 150 år. Vilket gör oss till Stockholms äldsta flyttfirma. Stadsbud i Storstockholm består i dag av ca 80 st egenföretagare anslutna till våra 4 kontor. På varje kontor finns åkare som äger sina bilar och har både trafiktillstånd och rättigheter och stadsbud som är egna företagare. 

Föreningens åkare följer miljözonerna i Stockholm där tunga lastbilar har Euro 5 som får köras 2020 ut samt Euro 6 som får gå på obestämd tid. Eftersom vi har 4 kontor så kan vi oftast ombesörja alla jobb som inkommer. Vi använder inga underleverantörer till våra jobb och kan på så sätt bibehålla kvalitén till våra kunder.

Kunder som anlitar oss kan då tryggt veta att det kommer riktiga stadsbud som utför arbetet/flytten. Stadsbudskåren sätter högt värde i sitt yrke och vill att alla som representerar föreningen ska leva upp till vissa krav därför har vi ett aspirant-system.


Vad tycker du om Stadsbudskontor Runebergsgatan 10 HB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Ynglingagatan 7, 113 47 Stockholm

Stadsbudskontor Runebergsgatan 10 HB har verksamhet på Ynglingagatan 7 i Vasastaden, Stockholm. 

Stadsbudskontor Runebergsgatan 10 HB har 4 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Stadsbud i Storstockholm i Stockholm.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-611 55 55