facebook_pixelStena Recycling AB - Åkeri Väst Och Säljkontoret - Stålverksgatan 11, Göteborg | hitta.se

Om Stena Recycling AB - Åkeri Väst Och Säljkontoret

Stena Recycling AB - Åkeri Väst Och Säljkontoret är verksam inom återvinning av källsorterat material och hade totalt 1 400 anställda 2019. Antalet anställda har minskat med 25 personer sedan 2018 då det jobbade 1 425 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1972. Stena Recycling AB - Åkeri Väst Och Säljkontoret omsatte 9 810 485 000 kr senaste räkenskapsåret (2019).

Är det här ditt företag?

Den mest kostnadseffektiva marknadsföringen i Sverige! Kostnadsfritt första 30 dagarna!

Vad tycker du om Stena Recycling AB - Åkeri Väst Och Säljkontoret?

Skriv ett omdöme

Ska en medarbetare börja eller sluta?

Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag! Skräddarsy just din tårta med valfri text & bild.Skapa tårta

Din Tårta

Karta och andra adresser

Stålverksgatan 11, 417 07 Göteborg

Stena Recycling AB - Åkeri Väst Och Säljkontoret har verksamhet på Stålverksgatan 11, Göteborg. 

Stena Recycling AB - Åkeri Väst Och Säljkontoret har 109 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Göteborgskontoret är Stena Recycling AB i Göteborg.

Stena Recycling AB - Åkeri Väst Och Säljkontoret gick med vinst (2019)

Stena Recycling AB - Åkeri Väst Och Säljkontoret gick med vinst, 617 842 000 kr. Stena Recycling AB - Åkeri Väst Och Säljkontoret ökade sin omsättning med 2,36% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 1 400 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Stena Recycling AB:

Bolaget verksamhet är: bedriva fabriks-, transport- och handelsrörelse, företrädesvis inom skrotbranschen. att bedriva tjänster med hantering och förstöring av dokument att idka handel med metaller, skrot, returpapper, textil, plast och andra avfallsråvaror att samla in, transportera, mellanlagra, förmedla eller behandla industriella restprodukter och därmed förenlig verksamhet att bedriva tjänster med rensning och renovering av rörledningar samt mekaniska arbeten. att idka handel med produkter för landsting och kommuner, grafisk industri, fotohandel och ytbehandlingsindustri samt att hantera avfall med återvinning och-eller destruktion och att utföra därmed förenlig verksamhet samt ombesörja beställningstrafik för godstransporter att äga och förvalta fastigheter och värdepapper att projektera och uppföra fragmenteringsanläggningar och sorteringsanläggningar för svårskrotade metaller och liknande material att driva rörelse förfragmentering av bilar och annat komplext skrot samt köp och försäljning av skrot att bedriva uthyrning av företag och maskiner, inventarier såsom bilar, bussar och kontorsmaskiner, fastigheter etc för industriellt bruk att driva rörelse för kabelåtervinning att driva rörelse för freonåtervinning ur kasserade kylmöbler att mottaga och hämta skrotbilar från privatpersoner och kommuner att utöva annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Stena Recycling AB

Organisationsnummer:

556132-1752

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Stena Metall AB

VD:

Fredrik Olof Pettersson

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

38320 - Återvinning av källsorterat material

Andra format av 031-88 44 50