Stena Recycling AB - Emilstorpsgatan 11, Malmö | hitta.se
Sheila

Sheila, 33 år
En singel i Skåne
Hitta fler singlar

Match.com

Om Stena Recycling AB

Hitta information om Stena Recycling AB. Adress: Emilstorpsgatan 11, Postnummer: 212 28. Telefon: 040-21 72 ..Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta.se! Testa kostnadsfritt i tre månader.

Starta testperiod

Karta och andra adresser

Emilstorpsgatan 11, 212 28 Malmö

Stena Recycling AB har verksamhet på Emilstorpsgatan 11 i Emilstorp, Malmö

Stena Recycling AB har 115 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Malmöskontoret är Stena Recycling AB - Halm-F i Halmstad.


Läs mer på monster.se

Hitta ett nytt jobb i Malmö idag!

Du vet väl att ett enkelt sätt att höja din lön är att byta jobb? Monster har jobben du letar efter.
Se alla jobb i Malmö

Innan du söker jobb är det klokt att se över ditt CV. Monsters rekryterare hjälper dig med tre snabba tips. Till video!

Lediga jobb Malmö

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Stena Recycling AB?

Skriv ett omdöme

Stena Recycling AB gick med vinst (2018)

Stena Recycling AB gick med vinst, 648 310 tkr. Stena Recycling AB ökade sin omsättning med 22.74% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 1425 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Verksamhetsbeskrivningen för Stena Recycling AB:

Bolaget verksamhet är: bedriva fabriks-, transport- och handelsrörelse, företrädesvis inom skrotbranschen. att bedriva tjänster med hantering och förstöring av dokument att idka handel med metaller, skrot, returpapper, textil, plast och andra avfallsråvaror att samla in, transportera, mellanlagra, förmedla eller behandla industriella restprodukter och därmed förenlig verksamhet att bedriva tjänster med rensning och renovering av rörledningar samt mekaniska arbeten. att idka handel med produkter för landsting och kommuner, grafisk industri, fotohandel och ytbehandlingsindustri samt att hantera avfall med återvinning och-eller destruktion och att utföra därmed förenlig verksamhet samt ombesörja beställningstrafik för godstransporter att äga och förvalta fastigheter och värdepapper att projektera och uppföra fragmenteringsanläggningar och sorteringsanläggningar för svårskrotade metaller och liknande material att driva rörelse förfragmentering av bilar och annat komplext skrot samt köp och försäljning av skrot att bedriva uthyrning av företag och maskiner, inventarier såsom bilar, bussar och kontorsmaskiner, fastigheter etc för industriellt bruk att driva rörelse för kabelåtervinning att driva rörelse för freonåtervinning ur kasserade kylmöbler att mottaga och hämta skrotbilar från privatpersoner och kommuner att utöva annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Stena Recycling AB

Organisationsnummer:

556132-1752

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Stena Metall AB

VD:

Fredrik Olof Pettersson

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

37000 - Avloppsrening

Andra format av 040-21 72 11