Stena Recycling AB Herkulesgatan 8, Nybro - hitta.se

Nybro

Jour

Kalmar

Växjö

Emmaboda

Många företag har flyttat till Nybro senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Stena Recycling AB

Stena Recycling är ett återvinningsbolag och ingår i Stena Metallkoncernen. Genom innovativa och kostnadseffektiva lösningar återvinner och förädlar vi avfall från samtliga branscher i näringslivet, sjukvård och kommuner. Vi erbjuder även relaterade tjänster såsom internlogistik, utbildning och säkerhetsrådgivning.

Karta och andra adresser

Herkulesgatan 8, 382 45 Nybro

Stena Recycling AB har kontor på Herkulesgatan 8 i Madesjö, NybroPå denna adress finns även 2 andra företag registrerade.

Stena Recycling AB har 10 verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Nybroskontoret är Stena Recycling AB i Karlskrona.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Stena Recycling AB?

Skriv ett omdöme

Stena Recycling AB gick med vinst (2018)

Stena Recycling AB gick med vinst, 648 310 tkr. Stena Recycling AB ökade sin omsättning med 22.74% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 1425 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Verksamhetsbeskrivningen för Stena Recycling AB:

Bolaget verksamhet är: bedriva fabriks-, transport- och handelsrörelse, företrädesvis inom skrotbranschen. att bedriva tjänster med hantering och förstöring av dokument att idka handel med metaller, skrot, returpapper, textil, plast och andra avfallsråvaror att samla in, transportera, mellanlagra, förmedla eller behandla industriella restprodukter och därmed förenlig verksamhet att bedriva tjänster med rensning och renovering av rörledningar samt mekaniska arbeten. att idka handel med produkter för landsting och kommuner, grafisk industri, fotohandel och ytbehandlingsindustri samt att hantera avfall med återvinning och-eller destruktion och att utföra därmed förenlig verksamhet samt ombesörja beställningstrafik för godstransporter att äga och förvalta fastigheter och värdepapper att projektera och uppföra fragmenteringsanläggningar och sorteringsanläggningar för svårskrotade metaller och liknande material att driva rörelse förfragmentering av bilar och annat komplext skrot samt köp och försäljning av skrot att bedriva uthyrning av företag och maskiner, inventarier såsom bilar, bussar och kontorsmaskiner, fastigheter etc för industriellt bruk att driva rörelse för kabelåtervinning att driva rörelse för freonåtervinning ur kasserade kylmöbler att mottaga och hämta skrotbilar från privatpersoner och kommuner att utöva annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Stena Recycling AB

Organisationsnummer:

556132-1752

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Stena Metall AB

VD:

Fredrik Olof Pettersson

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

38320 - Återvinning av källsorterat material

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0481-175 00 & 010-445 76 74