Stockholms Balkongrenovering AB Storsätragränd 24, Skärholmen - hitta.se

Många företag har flyttat till Skärholmen senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Stockholms Balkongrenovering AB

Tresson, grundat 2006, är en totalleverantör av utvändiga fasadarbeten. Vi har en gedigen erfarenhet och kunskap när det gäller att renovera, förnya och reparera i princip alla slags fasader. Vi är en samarbetspartner som gärna åtar oss helhetskonceptet gällande fasadrenoveringar, balkongarbeten, fönsterrenoveringar och -byten, målning, isolering och takrenovering.

Mycket har hänt genom åren sedan Tressons småskaliga start. Idag är vi medlemmar i Sveriges Byggindustri, Stockholms Byggmästareförening och SPEF (Sveriges Murnings- och Putsentreprenörförening) och vi har byggt upp ett ansenligt rykte och en stor referensbank. Vi har hantverkare (murare, betongare, snickare och målare) som hör till de skickligaste i branschen, lösningsfokuserade arbetsledare och en välmående organisation.

Karta och andra adresser

Storsätragränd 24, 127 39 Skärholmen

Stockholms Balkongrenovering AB har kontor på Storsätragränd 24 i Sätra, SkärholmenPå denna adress finns även 10 andra företag registrerade.

Stockholms Balkongrenovering AB har 1 annan verksamhet i Sverige. Det som ligger närmast Skärholmenskontoret är AB Tresson Fasad i Skärholmen.

Parkeringar nära Stockholms Balkongrenovering AB på Storsätragränd 24

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av Stockholms Balkongrenovering AB. Det närmaste ligger 93 meter bort, Storsätragränd 4-26.

93m

Parkering (EASYPARK)

Storsätragränd 4-26

204m

Parkering (EASYPARK)

Järsätra

329m

Parkering (EASYPARK)

Sätraskolan

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Stockholms Balkongrenovering AB?

Skriv ett omdöme

Stockholms Balkongrenovering AB gick med vinst (2018)

Stockholms Balkongrenovering AB gick med vinst, 11 483 tkr. Stockholms Balkongrenovering AB ökade sin omsättning med 19.56% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för AB Tresson Fasad:

Bolaget skall bedriva kompletta murnings- och putsningsarbeten, bygg-, betong- och ställningsarbeten, restaurerings-, konsult- och projektarbeten inom byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

AB Tresson Fasad

Organisationsnummer:

556699-7689

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

SEHED Tresson AB

VD:

Fredrik Niclas Stenberg

Bolaget registrerat:

2006-03-23

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

43310 - Puts-, fasad- och stuckatörsarbeten

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 08-603 88 65