facebook_pixelStövargatan 69 Stockholms län, Bandhagen - hitta.se
Hitta.se

Stövargatan 69

124 61 Bandhagen, Stockholm Stockholms län

Adress i Rågsved i Bandhagen i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Stövargatan 69.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1958

Fastigheten på Stövargatan 69 är ett flerfamiljshus byggt 1958.

Bolån i Bandhagen - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bandhagen. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Bandhagen

Boendemiljön i Rågsved

Boendemiljön i Rågsved

I området kring Stövargatan 69 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1950- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (27%).

Wikipediafoton från närområdet

Högdalens skatepark
Snösätra torp
Rågsveds naturreservat
Bjursätra

Människorna i Rågsved

Människorna i Rågsved

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Rågsved bor 39% kvinnor och 61% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 29% har endast grundskoleutbildning. 29% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 705 kr, vilket är 31% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 831 986 kronor i lån.

-31%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Stövargatan 69 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 42,2% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 253% fler röster än riksgenomsnittet.

V+253%

Bostadsmarknaden i Rågsved

i Rågsved pågår och planeras det för 285 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Rågsved

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Stövargatan. Snitthyran är 7 498 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns nio förskolor i närheten

22 meter från adressen ligger 71:an Fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära på Rågsvedstorget 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Kalori Kungshallen och Rågsveds Krog i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1158 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Rågdalen, ligger mindre än en minuts gångväg (20 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Stockholm Hagsätra, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Rågsved

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat lördagen den 17 april kl 08:09

En man har blivit slagen och sparkad vid en bollplan i Rågsved av en gärningsman som är kvar på platsen.

Mannen som blivit slagen blöder i ansiktet och ligger ner på marken. Patruller och ambulans är på väg. Uppdatering klockan 20:50 Målsäganden är inte allvarligt skadad och är förd till sjukhus för kontroll. Gärningsmannen är identifierad på plats och är sedan avvisad. Han är fortsatt misstänkt för misshandel. 

Brand

Rapporterat lördagen den 10 april kl 03:37

Det brinner i en lägenhet i Rågsved. Polis och räddningstjänst är på plats. Trapphuset i fastigheten har varit rökfyllt.

Det finns inte någon rapport om att någon person har skadats. Uppdatering klockan 15:50 En person som har andats in rök är förd till sjukhus i ambulans. Branden är släckt. Uppdatering klockan 16:20 Polisen har inlett en brottsutredning om allmänfarlig vårdslöshet för att utreda vad som är orsaken till branden. Under den insats som genomförts har fastigheten inventerats av polis och det har inte skadats någon ytterligare person.

Misshandel

Rapporterat torsdagen den 8 april kl 10:57

En blodig man har observerats i Rågsved. Andrahandsuppgifter gör gällande att mannen har slagits med en annan man.

Den blodige mannen  hade observerats med knivar i sin ena jackficka. Polisen söker efter personen samt även efter den man som han kan ha slagits med. Uppdatering klockan 11:05 En man har frihetsberövats. Poliserna som gjorde det har även anträffat knivar i mannens ficka samt narkotika. Mannen är misstänkt för brott mot knivlagen och narkotikabrott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
993%
SverigeRågsved

Brott jämfört med riket