facebook_pixelAlbodavägen 11 Stockholms Län, Bro - hitta.se
Hitta.se

Albodavägen 11

197 91 Bro, Upplands-Bro Stockholms Län

Adress i Bro i Bro i Stockholms Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Albodavägen 11.

Hitta hit

Bolån i Bro - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bro. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Bro

Tomten är ca 1218 kvadratmeter

Tomten, BROGÅRD 1:119, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BROGÅRD 1:119 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Bro

Människorna i Bro

Människorna i Bro

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Bro bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Upplands-Bros kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (8%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 40% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 678 kr, vilket är 13% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 476 765 kronor i lån.

+13%

Här i Upplands-bro betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Albodavägen 11 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,2 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,60% (-2,05)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,922% (-1,25)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 22,7% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 60% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+60%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 57 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 29 objekt till salu i Upplands-Bro

Just nu finns det 16 hyreslägenheter att byta till i närheten av albodavägen. Snitthyran är 7 935 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

1 836 meter från adressen ligger Härneviskolan.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (456 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (53 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bro

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat torsdagen den 4 mars kl 01:40

En motorcykel med två personer har varit inblandad i en trafikolycka.

Föraren och passageraren behöver åka till sjukhus för kontroll. Polis misstänker bland annat att föraren har kört motorcykeln under påverkan av narkotika. På sjukhuset kommer en provtagning genomföras för att säkerställa misstanken. Fordonet bärgas från olycksplatsen. Föraren är bland annat misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika, grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik, tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Arbetsplatsolycka

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 10:50

Kvinna, som är i 55-årsåldern, skadade sig på en arbetsplats.

09:33 Polis och ambulans larmades till en arbetsplats i Strängnäs med anledning av en olycka. En kvinna hade ramlat och hon fick ont i ryggen samt fötterna, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om kvinnans skadeläge. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus. Olyckan ska ha inträffat i Brunna, Härad. Polispatrullen har fotodokumenterat olycksplatsen och hållit förhör med vittnen. En anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka kommer att skrivas.

Motorfordon, anträffat stulet

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 12:10

Fyra personerna är frihetsberövade efter att en stulen bil har anträffats i Bro under morgonen.

Personerna frihetsberövades efter en del utredningsarbete och den stulna bilen är tagen i beslag. Den lägenhet personerna frihetsberövades ifrån kommer undersökas av tekniker. Det går inte att utesluta att polisen kommer genomföra fler utredningsåtgärder i detta ärende och därför kan det i nuläget inte lämnas fler uppgifter om den pågående förundersökningen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
80%
SverigeBro

Brott jämfört med riket