facebook_pixelHusa 7 Stockholms län, Brottby - hitta.se
Hitta.se

Husa 7

186 97 Brottby, Vallentuna Stockholms län

Adress i Össeby-Garn i Brottby i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Husa 7.

Hitta hit

Bolån i Brottby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Brottby. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Brottby

Tomten är ca 3378 kvadratmeter

Tomten, HUSA 1:6, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HUSA 1:6 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Össeby-Garn

Människorna i Össeby-Garn

Människorna i Össeby-Garn

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Össeby-Garn bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Vallentunas kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (50%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 35% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 39% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 438 kr, vilket är 5% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 081 552 kronor i lån.

+5%

Här i Vallentuna betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Husa 7 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,00% (-2,65)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,322% (-1,85)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 26,7% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 42% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+42%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 25 lägenheter och snittpriset är 26 140 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 6 objekt till salu i Brottby

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Husa. Snitthyran är 6 150 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 717 meter från adressen ligger Förskolan Vikingen.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (142 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (49 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Össeby-Garn

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 26 januari kl 07:38

Det har inträffat en trafikolycka på E18 i Brottby. Den har skett i södergående riktning och omfattar två personbilar.

Det är i nuläget oklart om olyckan påverkar framkomligheten samt om någon person har skadats. Polis är strax på plats.

Fylleri/LOB

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 06:02

Fram till klockan 18 idag har 26 olika ärenden som rör omhändertaganden av personer hanterats av polisen i Stockholms län.

De hittills 26 ärendena under dagen handlar i huvudsak om fylleri och personer som är för påverkade för att ta hand om sig själva. De omhändertas och körs av polis till vårdinrättning för tillnyktring. Det är också så kallade handräckningar där andra myndigheter ber polisen om biträde/hjälp. Det kan till exempel handla om personer som ska tas in för psykiatrisk tvångsvård (LPT) och ska föras/köras till vårdinrättning. Det har inte varit ovanligt många omhändertaganden under dagen utan dagen motsvarar en vanlig dag och notisen är skriven för att beskriva polisen olika arbetsuppgifter/uppdrag under en dag.

Bedrägeri

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 08:00

Polis kallas till ett gym i Åkersberga då en privatperson har släppt in obehörig gäst på träningsanläggningen.

Polisen har upprättat en polisanmälan med brottsrubricering ringa bedrägeri gentemot den obehöriga gästen. Gymmets platschef drog in medlemskortet hos den person som släppte in den obehöriga. Enligt uppgift har personen gjort samma sak tidigare.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeÖsseby-Garn

Brott jämfört med riket