facebook_pixelSpelmansvägen 5 Stockholms län, Edsbro - hitta.se
Hitta.se

Spelmansvägen 5

762 97 Edsbro, Norrtälje Stockholms län

Adress i Erken i Edsbro i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Spelmansvägen 5.

Hitta hit

En villa byggd 1960

På adressen finns en villa byggd 1960. Huset är 45 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Erken.

Värderingen är 23 846 kr/m²

Villan på Spelmansvägen 5 värderas till ca 1 860 000 kr (23 846 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 860 000 kr

Bolån i Edsbro - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Edsbro. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Edsbro

Tomten är ca 2147 kvadratmeter

Tomten, VÄMLINGE 6:147, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VÄMLINGE 6:147 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Erken

Människorna i Erken

Människorna i Erken

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Erken bor 44% kvinnor och 56% män. Medelåldern i området är 64 år, vilket är högre än medelåldern i Norrtäljes kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (50%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 53% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 39% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 693 kr, vilket är 5% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 027 201 kronor i lån.

-5%

Här i Norrtälje betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Spelmansvägen 5 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,72% (-1,93)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

32,042% (-1,13)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 25,1% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 46% fler röster än riksgenomsnittet.

C+46%

Bostadsmarknaden i Erken

Just nu finns 1 objekt till salu i Koludden Näset

Det har sålts 3 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 42 968 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 35 718 kr/m2 och går upp med 24.19 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

5 733 meter från adressen ligger Edsbro Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (199 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (24 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Erken

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Narkotikabrott

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 08:04

Under eftermiddagen har det genomförts en insats mot narkotika vid Norrtälje busstation. Områdespolis har arbetet uppsökande mot ungdomar.

Det har nyligen varit skolstart och områdespolisen i Norrtälje har tillsammans med ett antal polisaspiranter genomfört en insats mot narkotika i och runt Norrtälje busstation. Insatsen har inneburit framförallt ett uppsökande arbete gentemot ungdomar och den ledde till att en person togs med för provtagning.

Rattfylleri

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 06:35

Från Stockholmsvägen medtog polisen en personbilsförare för fortsatt utredning angående drograttfylleri.

Polisen stoppade och kontrollerade en personbilsförare på Stockholmsvägen. Polisen misstänker att föraren kört bilen under påverkan av droger. Han medtogs därför till stationen för fortsatt utredning angående drograttfylleri. Uppdatering och rättelse angående brottsrubricering klockan 19:46 Mannen är inte misstänkt för att ha kört bilen under påverkan av droger utan misstänkt för att ha kört bilen under påverkan av alkohol. När polisen kontrollerade mannen mot sållningsinstrumentet för rattfylleri gav det positivt utslag. Inne i på stationen och i bevisinstrumentet uppmättes mannens alkoholhalt till 0,7 milligram per liter utandningsluft. Han är misstänkt för grovt rattfylleri. Polisen omhändertog mannens körkort och det kommer lämnas över till Transportstyrelsen, som kommer besluta om hans körkortsbehörighet ska återkallas.

Rattfylleri

Rapporterat fredagen den 1 januari kl 11:17

Polis kontrollerar föraren i ett fordon då patrullen misstänkter rattfylleri.

Föraren misstänks för drograttfylleri. Två andra personer i bilden misstänks för narkotikainnehav. Tre personer är frihetsberövade.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
242%
SverigeErken

Brott jämfört med riket