facebook_pixelLotta Svärds Gränd 6 Stockholms län, Hägersten - hitta.se
Hitta.se

Lotta Svärds Gränd 6

129 57 Hägersten, Stockholm Stockholms län

Adress i Fruängen i Hägersten i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lotta Svärds Gränd 6.

Hitta hit

Snittvärderingen är 57 308 kr/m²

Snittvärderingen på Lotta Svärds Gränd 6 är ca 57 308 kr/m².

Värdera bostad på Lotta Svärds Gränd 6

Evaluation

Värdeindikation

57 308 kr/m2

Bolån i Hägersten - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hägersten. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Hägersten

Boendemiljön i Fruängen

Boendemiljön i Fruängen

I området kring Lotta Svärds Gränd 6 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 2010-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (639%).

Husen byggda efter 2010 är ofta byggda i fasadmaterial som spegla boendets karaktär. ofta ett fokus på miljö och energi, bland annat med system för återvinning av värme.

Wikipediafoton från närområdet

Fruängens gård
Delicato
Fruängen (tunnelbanestation)
Fruängens skola

Människorna i Fruängen

Människorna i Fruängen

Unga medelinkomsttagare i bostadsrätt i etablerade förortsområden utanför storstad

I Fruängen bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 37 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (10%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, utförsåkning, styrketräning, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utrikespolitik, jämställdhetsfrågor, film, datorer och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 49% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 0% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 81%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 649 kr, vilket är 2% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 761 503 kronor i lån.

+2%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Lotta Svärds Gränd 6 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,3% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 69% fler röster än riksgenomsnittet.

V+69%

Bostadsmarknaden i Fruängen

i Fruängen pågår och planeras det för 311 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Hägersten

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Lotta Svärds Gränd. Snitthyran är 10 524 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

204 meter från adressen ligger Mälarhöjdsparken Pysslingen.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Elisabeth Tamms Gata 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Mixthai och Bilia Lunchrestaurang i Segeltorp i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1156 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (164 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, sex minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Fruängen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 06:36

Två okända gärningspersoner har gjort inbrott i en bostad i Fruängen.

Polisens initiala sökande efter de två maskerade gärningspersonerna blev utan resultat. När den boende kom hem hördes det ljud från lägenheten och hon såg hur två personer lämnade lägenheten genom att hoppa ner från balkongen. Lägenheten kommer undersökas av lokala brottsplatstekniker. I nuläget är det oklart gärningspersonerna fick med sig något gods från bostaden.

Brand

Rapporterat onsdagen den 17 februari kl 06:04

Det brinner i en elcentral invid en länga med radhus i Segeltorp. Polis och räddningstjänst är strax på plats.

Det är i nuläget oklart hur långt det är från centralen till fastigheterna samt om centralen är inom- eller fristående utomhus.

Brand

Rapporterat söndagen den 14 februari kl 01:42

Räddningstjänsten har larmats till Västertorp med anledning av en utvecklad brand i en fastighet.

I fastigheten finns enligt uppgift både bostäder och kontor och företag. Polispatruller är på väg för att biträda räddningstjänsten i deras arbete. Uppdatering klockan 14:30 Branden är släckt och räddningstjänsten fortsättar att arbeta  på platsen . En person är förd till sjukhus, oklart skadeläge. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
249%
SverigeFruängen

Brott jämfört med riket