facebook_pixelSpiskroksvägen 25 Stockholms län, Huddinge - hitta.se
Hitta.se

Spiskroksvägen 25

141 59 Huddinge, Huddinge Stockholms län

Adress i Kästa i Huddinge i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Spiskroksvägen 25.

Hitta hit

Ett radhus byggt 2005

På adressen finns ett radhus byggt 2005. Huset är 115 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Kästa.

Värderingen är 37 565 kr/m²

Radhuset på Spiskroksvägen 25 värderas till ca 4 320 000 kr (37 565 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

4 320 000 kr

Bolån i Huddinge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Huddinge. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Huddinge

Tomten är ca 458 kvadratmeter

Tomten, LAGGKÄRLET 16, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LAGGKÄRLET 16 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Kästa

Boendemiljön i Kästa

Området kring Spiskroksvägen 25 består till 46% av småhus. Det är vanligt med villor och radhus som för det mesta är byggda på 1990- och kring millennieskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Kästadal
Flemingsbergs distrikt
Flemingsberg
Flemingsbergs kyrka

Människorna i Kästa

Människorna i Kästa

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Kästa bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 39 år, vilket är lägre än medelåldern i Huddinges kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (16%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 70%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 581 kr, vilket är 2% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 087 250 kronor i lån.

+2%

Här i Huddinge betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Spiskroksvägen 25 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,87% (-1,78)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

32,192% (-0,98)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,4% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 30% fler röster än riksgenomsnittet.

M+30%

Bostadsmarknaden i Kästa

i Kästa pågår och planeras det för 338 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 9 objekt till salu i Kästa

Just nu finns det 73 hyreslägenheter att byta till i närheten av Spiskroksvägen. Snitthyran är 9 565 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

291 meter från adressen ligger Kästa förskola och skola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Lidl på Ebba Bååts Torg 29.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang 61:an och Restaurang & Pizzeria Casa Bianca i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters cykelväg (2063 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (84 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kästa

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel, grov

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 07:28

Utomhus i Flemingsberg har en okänd gärningsperson skadat brottsoffret i ena benet med ett stickvapen.

SOS Alarm fick samtal om att i Flemingsberg var en man skadad i ena benet. När polisen var på platsen var inte gärningspersonen kvar. Brottsoffret har talat om att han kom i bråk men en okänd person. Han kunde inte förklara vad de bråkade om eller vilket håll personen försvann från platsen. Brottsoffret fördes till sjukhus med ambulans för fortsatt vård av skärskadan.

Sjukdom/olycksfall

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 07:54

Hon som ringde polisen via SOS Alarm stod med en gråtande yngre kvinnan på länsväg 226 vid korsningen med länsväg 259.

Den gråtande yngre kvinnan hade stått vid tågspåret när hon som ringde till polisen hade upptäckt henne. Hon stod kvar med den gråtande tjejen tills polisen kom till platsen. Polisen som var på plats gjorde bedömningen att den yngre kvinnan som är i 20-års åldern behövde vård på ett sjukhus med psykiatrisk inriktning. Då hon motsatte sig detta fattades polisen beslutet mot hennes vilja och med stöld av 47§ lag om psykiatrisk tvångsvård. Polisens beslut kommer överprövas på det nämnda sjukhuset.

Rattfylleri

Rapporterat lördagen den 13 februari kl 07:29

Misstänkt rattfylleri då bilist i Huddinge med avvikande körsätt kontrollerades.

Samtal inkom till Ledningscentralen om en personbil på Huddingevägen som framfördes i 30 km i timmen på en 70-sträcka. Bilen ska också ha framförts mitt emellan de två filerna. Tack vare inringaren som följde efter det aktuella fordonet så kunde polis snabbt ansluta. Föraren blåste positivt i sållningsinstrumentet och fick följa med till stationen. En anmälan om misstänkt rattfylleri kommer att upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
626%
SverigeKästa

Brott jämfört med riket