facebook_pixelGitarrvägen 61 Stockholms län, Järfälla - hitta.se
Hitta.se

Gitarrvägen 61

175 56 Järfälla, Järfälla Stockholms län

Adress i Hummelmora i Järfälla i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gitarrvägen 61.

Hitta hit

Ett radhus byggt 1980

På adressen finns ett radhus byggt 1980. Huset är 157 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Hummelmora.

Värderingen är 25 900 kr/m²

Radhuset på Gitarrvägen 61 värderas till ca 5 180 000 kr (25 900 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

5 180 000 kr

Bolån i Järfälla - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Järfälla. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Järfälla

Tomten är ca 235 kvadratmeter

Tomten, VIKSJÖ 8:99, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VIKSJÖ 8:99 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hummelmora

Människorna i Hummelmora

Människorna i Hummelmora

Äldre med goda inkomster utan barn eller med äldre barn i villa i eftertraktade närförorter kring storstäderna

I Hummelmora bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Järfällas kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (43%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 39% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 3% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 33 862 kr, vilket är 25% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 526 665 kronor i lån.

+25%

Här i Järfälla betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Gitarrvägen 61 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,15% (-2,50)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,472% (-1,70)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 26,1% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 32% fler röster än riksgenomsnittet.

L+32%

Bostadsmarknaden i Hummelmora

i Hummelmora pågår och planeras det för 240 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 34 objekt till salu i Jakobsberg

Just nu finns det 92 hyreslägenheter att byta till i närheten av Gitarrvägen. Snitthyran är 7 408 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

496 meter från adressen ligger Rosa Tornet.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns La Gondola Bar och Matsal i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1309 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (92 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hummelmora

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Kontroll person/fordon

Rapporterat onsdagen den 27 januari kl 05:09

En person som inte verkar må bra har gått ut i trafiken samt klättrat på bilar vid Mälarvägen i Jakobsberg. Personen tas om hand av polis.

Den omhändertagna personen körs till vårdinrättning.

Fylleri/LOB

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 04:47

I Viksjö centrum omhändertog polisen en bersusad man.

Han fördes till polisstationen för tillnyktring.

Våld/hot mot tjänsteman

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 09:10

Polisen kallades till station Jakobsberg där ordningsvakter behövde hjälp. På plats omhändertog polisen  en berusad man.

När ambulanspersonal skulle vårda en man på ett pendeltåg vid Jakobsbergsstation försökte en annan man förhindra detta genom att tala om att han skulle slå och sparka dem. Ordningsvakter kom till stationen för att underlätta för ambulanspersonalen vid deras arbete. Mannen försökte skada en av ordningsvakterna. Han försvårade även ordningsvakternas arbete genom att försöka slita sig loss och streta emot. Den man som ambulanspersonalen vårdade behövde inte sjukhusvård. Polisen identifierade den man som är misstänkt för brott, han omhändertogs sedan med stöd av lag om omhändertagna berusade personer. De brott som mannen är misstänkt för är blåljussabotage, hot mot tjänsteman, försök till våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
392%
SverigeHummelmora

Brott jämfört med riket